Magazin > VIP
21067 ogledov

Mirela z golim oprsjem nad sotekmovalca, menda je prišlo tudi do seksa

Mirela Lapanović Happy TV/Youtube
V vili šova Parovi spet pestro. Glavna akterka pa seveda Mirela.

Mirela Lapanović, ki je v resničnostnem šovu Parovi šele dva tedna pa je doživela že skoraj vse. V vilo je prišla zaljubljena in zasedena ženska, vmes so si sotekmovalci ogledali njen novi vroči posnetek, njen ljubi Nebojša jo je zapustil, za trenutek se je spoprijateljila z Milijem, ki naj bi jo pred nekaj meseci pretepel in v hiši celo posilil.

Mirela Lapanović | Avtor: Happy TV/Youtube Happy TV/Youtube
No, zdaj, pa je Mirela spet podivjala. Njena sotekmovalka je slišala, da se pod tušem nekaj dogaja, zato je prisluhnila in na koncu tudi odprla vrata. "Gospod božji, ne morem verjeti!" Miljana je nato povedala, da je Mirelo pod tušem zasačila, kako Marka (tisti, s katerim ima vroči posnetek) oralno zadovoljuje. Ker pa to še ni bilo dovolj, je kasneje z golim oprsjem 'zasledovala' Nikolo Lakića in se zgoraj brez pojavila v tuš kabini med tem, ko se je on tuširal.

Mirela dogajanja v hiši za enkrat še ni komentirala. Med gledanjem videa, ko njo in Marka zasači Miljana pa se je le smejala.

Komentarjev 4
  • Simeon 16:11 22.december 2017.

    Seveda, če še nisi vedel, to je oralni seks... luknja dol, ai gor, v rito je pa analni seks...

  • supreme 11:51 22.december 2017.

    Ce ga fafa ,..potem je to sex?

  • Žvižgač 08:36 22.december 2017.

    Ne razumem zakaj portal tako reklamira mentalno obubožano žensko, ki potrebuje psihološko pomoč. Ali s tem mislite, da pomagate njej in njenim otrokom?

Sorodne novice