Magazin > VIP
633 ogledov

Mireli pošteno popustile zavore

Mirela Lapanović
1/5
Youtube
V beograjski vili so imeli zabavo. Mirela pokazala, da se rada zabava. Največ pozornosti pa je posvetila moškim.

Mirela Lapanović je v vili srbskega šova Parovi že več kot tri tedne in zdi se, da se je na zadnji zabavi, ki so jo imeli, pošteno sprostila. Veselo je poplesavala in s svojimi gibi razvnemala moške. O tem, kako je osvajala moške sostanovalce, so se razpisali tudi številni srbski mediji, ki so poudarili, da je nase pritegnila veliko pozornosti.

Mirela je najprej ob steni pri bazenu plesala z Nikolo Lakićem. Ta jo je obrnil in plesal za njo, Mirela pa se je s svojo zadnjico naslanjala na njegovo mednožje. Mirela je v nekem trenutku celo malce dvignila krilo, kar je Nikoli dalo nov zagon in nadaljevala sta svoj umazani ples. In ker to še ni bilo dovolj, je Mirela nekaj minut po tem, v dnevni sobi, pred vsemi sostanovalci, poljubila Nikolo Strahinjića.

Očitno so ji zavore popustile, saj se je celo noč spogledovala s svojimi sotekmovalci in dala vedeti, da se ne boji konkurence.

 
Komentarjev 11
  • primoz.g 00:29 15.april 2017.

    evo komentiram, enkrat in edinkrat. Kaj se Slovenceljni obremenjujete z njo, nima veze komu nastavi in kdaj ali kje, do sedaj dejansko je nastavila samo svojem decu in parim nesrečnežem, pač taka je, ampak za 50k eur bi nastavila VSAKA, ...prikaži več tudi bolj LUŠKANA od nje, ni problem, treba jih je samo imet in bit kontent DATI od sebe. Tako da ne vidim nič spornega, naj se proda pač za najboljšo ceno ki jo je kdo psosoben oz voljan plačat. Če pa pogledaš njene FB frendice pa takoj vidiš široko paleto potencijalnih kurbic ki bi ga potegnile za kokakolo ali špricar :) pa niso samo na IČ da se zastopimo. Tako da kdor ga ma na suhem, naj ne sledi nje, ampak njene ženske FB frendice :)

  • patron 20:23 14.april 2017.

    enkrat pra....., vedno pra.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bruhaha !!!!!!......lolek-zaročenec na FB pravi, moja ljubezen se zabava....... bebči lahar......r.

  • romy 17:03 14.april 2017.

    Kaj še niste spoznali da je vse to del premišljene taktike,njene igre,da pobere nagrado...in prepričan sem da jo bo,je pa pokvarjena pras...