Magazin > VIP
18941 ogledov

To je Mirelin novi partner

Nebojša, Mirela Lapanović
1/3
osebni arhiv
Njuna ljubezen je polna vzponov in padcev.

Preden je Mirela vstopila v resničnostni pov Parovi, je za naš medij povedala, da je v zvezi s črnogorskim poslovnežem, ki pa naj ne bi bil preveč navdušen nad medijsko prepoznavnostjo, zato nam o njem ni povedala nič več. Dodala je le, da naj bi ji kupil stanovanje v Sloveniji, kjer bi lahko svoj prosti čas preživljala s sinovoma, živela naj bi sicer v Beogradu, razmišljala pa sta tudi o selitvi v Nemčijo. "On je moja velika ljubezen,“ je takrat Mirela povedala za Žurnal24.si.

mirela mirela znorela Magazin Srbi predvajali Mirelin novi vroči posnetek

Nebojša jo je, čeprav ne mara javnega izpostavljanja, v vili šova Parovi obiskal, ko je ob objavi njenega seks posnetka doživela živčni zlom in jo poskušal prepričati, da zapusti šov.

Tokrat pa je Mirela v jutranji oddaji povedala, da je Nebojša še naprej njena velika ljubezen. Kaj do Mirele čuti Nebojša, smo ga vprašali, a na njegov odgovor še vedno čakamo.

Mirela Lapanović Magazin Mirela naredila splav!
Komentarjev 5
  • Lisa Koy 21:04 12.januar 2018.

    Haha, ta Neša je star le 50 let, 9 let starejši od Mirele..je poročen in je Mirelo javno že vmes 3x pustil....se ne more odločit, pa enega normalnega stavka ne zmore skupaj sestavit, ko javno nastopa..na veliko blefirata in glumita ...prikaži veča "ljubav" pa kar oba (Mirela in on)...

  • Tadej 16:28 12.januar 2018.

    Ta je milo receno pateticna.

  • Avatar čavez
    čavez 15:28 12.januar 2018.

    Po številu lulčkov vnesenih v njeno jamo bi že vodovod napeljala po celi Yugi.

Sorodne novice