Magazin > VIP
9654 ogledov

Zaradi tega naj bi nemška policija aretirala Mirelinega partnerja

mirela Facebook
Mirela Lapanović je zjutraj dobila klic.

Kurir je poročal, da so v Düsseldorfu aretirali Nebojšo Vukoviča, partnerja slovenske resničnostne zvezdnice Mirele Lapanović, ki je bila včeraj v velikih skrbeh. Vukoviča ji namreč ves dan ni uspelo priklicati. Danes zjutraj pa je le prejela njegov klic. "Vse je v redu," nam je zaupala Mirela in razložila, da je bil Nebojša v priporu in da so ga že izpustili. 

"Bil je zadržan, ker je pred meseci imel z nekim Albancem fizični obračun. Sedaj sta se dogovorila in tožba je bila umaknjena.  Odvetnik je vse uredil," še pravi zmagovalka šova Big Brother, ki svojim nevoščljivcem, ki so upali, da bo ta zgodba razdrla njeno ljubezensko srečo, sporoča: "Toliko nevoščljivcev bi bilo veselih, da se moja pravljica konča. A nimajo te sreče. Neša in Leli sta zaročena in srečna."
 

Komentarjev 4
  • stane32 23:30 19.april 2018.

    Če kdo spremlja kaj se te dni dogaja v Nemčiji. Aretirali so veliko ljudi zaradi zvodništva in prostitucije. Draga puhloglava Mirela, ali ti vse verjameš kaj imajo čefurji s šiptarji? Tvoj "poslovnež" naj bi pa imel takšne probleme, ki Nemce ...prikaži veče sploh ne zanima. Verjetno verjameš, ker imaš tako velike možgane kot noj. Ti samo veš kako gredo noge narazen in komu. Na žalost je to tudi velikokrat dovolj.

  • peter72 22:06 19.april 2018.

    Ma žnable ko bi pes jetra nesel.

  • mižimaži 15:48 19.april 2018.

    avtro C.R. pa kolk vam ta ćefurska fukahara plačuje da še pišete o njej ???