Magazin > VIP
11507 ogledov

Vsi Mirelini ljubimci

mirela, andrej Facebook
Zmagovalka Big Brotherja pravi, da je v Nebojši našla ljubezen svojega življenja. To je sicer verjela že nekajkrat v zadnjih dveh letih.

Zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović, nas redno obvešča o svojih prigodah, tudi ljubezenskih. Pri tem je vedno brez dlake na jeziku. Tako je javnost med drugim izvedela, da je bila v zvezi z Andrejem Laharnarjem, s katerim ima sina, nesrečna in nezadovoljena. To naj bi bil tudi razlog, da se je v šovu zapletla z mnogo mlajši sotekmovalcem Markom Jovanovićem, s katerim sta se pred očmi cele Slovenije predajala strastem.

marko mirela bb | Avtor: Voyo Voyo

Njuna ljubezen je hitro usahnila in Mirela se je vrnila v Andrejev objem. Kot je povedala, se je Andrej spremenil, zato je privolila v poroko z njim.  Načrtovanje veselega dogodka je bilo že v polnem teku, ko se je Mirela odločila, da svojo srečo preizkusi še v srbskem resničnostnem šovu Parovi, kjer je spoznala Milutina Radosavljevića. Tam se je zgodil škandal, o katerem so poročali celo v Angliji. Mili naj bi Mirelo namreč posilil, ko je bila ta v vinjenem stanju. Mirela je sprva trdila, da se kaznivo dejanje ni zgodilo. Po tem dogodku se je z Milijem celo romantično zapletla in Andrej je spet ostal sam. 

Mirela Lapanović, Mili, Parovi | Avtor: YouTube/Happy TV YouTube/Happy TV

Razhod z Milijem je bil škandalozen. Mirelo naj bi pretepal in jo proti njeni volji zadrževal v svojem stanovanju. Mirelo sta rešila prijatelja. 

Nato je v njeno življenje vstopil milijonar Dejan Popović, s katerim se je razšla, ko se je kljub slabim izkušnjam vrnila v šov Parovi. 

Mirela Lapanović in Dejan Popović - Tigar | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

"Razšla sva se sporazumno, ker odhajam v reality. Dejan je super človek, a zdaj je nastopil čas za moje poslovne uspehe in ne želim si več biti finančno odvisna od moškega. Svoj denar služim sama," je za Žurnal24 povedala zgovorna Novomeščanka. Dodala je tudi, da mu je vrnila vsa pregrešno draga darila, ki ji jih je kupil: "Ničesar nisem obdržala. Ker spoštujem sebe in njega, sem mu vse vrnila."

mirela lapanović | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

V novi sezoni so predvajali njen seks posnetek z Markom Perovićem, ki je prav tako znan obraz šova Parovi. Z njim se je očitno zapletla po koncu romance z Dejanom in preden je spoznala Nebojšo Vukovića. Zaradi videa je v hiši nastala prava drama, saj je v vilo takrat vstopil tudi Mirelin zdajšnji partner Nebojša, s katerim je zaročena. Mirela pravi, da je on moški njenega življenja in da bi mu to tudi pokazala, se je odločila za poseg, s katerim so ji povrnili nedolžnost.

Komentarjev 7
  • smoki 13:40 08.maj 2018.

    Mirela in vse povezano z njo spade pod rubriko BIZARNO

  • mižimaži 17:27 06.maj 2018.

    Sm mislu da lahk tak kretenski članek napiše samo A.H.F... pa vidm da je tukej na žurnalu cela ekipa pisunčkov totalno debilizirana...

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 11:25 06.maj 2018.

    ena koza ma par oslov