Magazin > VIP
65645 ogledov

Jan Klobasa brez dlake na jeziku o seksu pred kamero

bar
1/4
Voyo
Fantu je prekipelo.

Tekmovalca srbskega Bara, Zorana in Damir, naj bi se preveč sprostila in si pod rjuhami dala duška. Mediji so vročo akcijo seveda pograbili in zanjo je izvedel tudi tekmovalkin fant, ki je prišel v bar in se soočil z dekletom ter tudi Damirjem, ki je od njega dobil eno po nosu.

"Ne obsojam ga, ker me je napadel. Takšen je. En udarec tu in tam ni nič,“ je povedal Damir in poudaril, da se v šov ne prijavljaj, če nisi samski. Zorana trdi, da med njima ni bilo nič in da je bilo vse le za šov. "To je zate šov? Delaš budalo iz mene?“ je bil ogorčen njen partner, ki je še pred kamerami prekinil razmerje. Zorana je jokala in moledovala ter zatrjevala, da bi ubijala zanj. Ni ji verjel, tako kot ji tudi večina sotekmovalcev ne verjame …

"Joka se in govori, da so se šalili. Vsi vemo, da si seksala,“ je povedal Jan Klobasa in strogo dodal: "Če jaz kot fant vidim, da mediji pišejo, da seksa in se obnaša kot ku**a in pravi, da je del šova. Meni je to isto.“

Tudi Ksenija Kranjec pravi, da je Zorana priznala, da je naredila nekaj narobe, ko ji je omenila, da so o tem pisali mediji.

Jezni Srb se je nato lotil še snemalcev. Pretep si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.