Magazin > VIP
27704 ogledov

Petar Grašo: To je hrvaški zvezdnik dobil v dar od znanega Slovenca

petar grašo Instagram
Res domiselno in edinstveno darilo!

petar grašo | Avtor: Instagram Instagram
V soboto so se zlomila številna ženska srca, saj je hrvaški pevec Petar Grašo svoji Hani obljubil večno zvestobo. Lepi par se je poročil v cerkvi svetega Dominika v Splitu.

Pevec si je izbral kar dve priči, košarkaško legendo Dina Rađo in slovenskega chefa Tomaža Kavčiča, Hanina priča pa je bila prijateljica Domenica Žuvela. Po obredu jima je zapel pevski zbor Mihovil, poročno slavje se je nadaljevalo v splitski restavraciji Adriatic.

Kavčič, ki se lahko pohvali tudi z Michelinovo zvezdico, je na Instagramu razkril, kaj je paru, ki letos pričakuje naraščaj, podaril za poroko. Gre za ogromno steklenico rebule letnik 2020 iz kleti Brda, na kateri je z zlatimi črkami pisalo: "Hana in Petar. Srečno, Srečno, ljubita se večno!"

Svatje so imeli čast poskusiti tudi torto, ki jo je poročnemu paru spekla ekipa restavracije Pri Lojzetu, ki jo na dvorcu Zemono vodi Kavčič.

 

Komentarjev 6
 • Avatar Linsilla
  Linsilla 19:51 23.februar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Evangelina_Moore 13:15 23.februar 2022.

  Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 12:04 23.februar 2022.

  Majsazmaja enako sem pomislila. V bistvu brezvezno darilo.