Magazin > VIP
38243 ogledov

Oddaja Uroša Slaka tako priljubljena, da se je zgodilo to!

Uroš Slak Instagram
Voditelj je s svojo oddajo osvojil Slovenke in Slovence …

Iskreno, intimno, na trenutke provokativno, predvsem pa sveže in drugačno, je v domove Slovencev vsako nedeljo ob 13. uri prinesel Uroš Slak s svojimi gosti. Oddaja Ena na ena, ki je presegla pričakovanja ustvarjalcev, bo poleg nedeljskega termina dobila tudi sobotnega. Odmevni pogovori, ki so pred televizijske zaslone privabili gledalce tudi ob ponovitvah oddaje in ogledu na VOYO, so razlog, da se bo posamezna oddaja predvajala oba dneva v vikendu. Prva, z gostom Mitjo Okornom, bo tako na sporedu že v soboto, 8. 1. 2022, ob 17.55, in nedeljo, 9. 1. 2022, ob 13.00.
 
Prvič slišane zgodbe in misli zanimivih gostov
 
Uroš Slak se je v dvanajstih oddajah Ena na ena pogovarjal z gosti, ki so v svojih poklicih ali dejanjih zanimive osebnosti. S svojimi zgodbami so se dotaknili gledalcev, marsikatera izjava pa je bila ravno v oddaji prvič javno izrečena. V pogovoru na štiri oči je Uroš Slak gostil ministra Aleša Hojsa, aktivistko Teo Jarc, kriptomilijonarja Damiana Merlaka, glasbenika Blaža Švaba, chefinjo Ano Roš, ljubljanskega župana Zorana Jankoviča, evroposlanko Ljudmilo Novak, gospodarstvenika Roberta Goloba, državnega sekretarja Franca Kanglerja, oglaševalca Aljošo Bagolo, glasbenika Roberta Pešuta -Magnifica in duhovnika Martina Goloba.

Uroš Slak, voditelj oddaje Ena na ena: "Oddaja Ena na ena je v slovenski televizijski prostor prinesla novo dimenzijo pogovorov, saj lahko goste spoznamo na drugačen način kot jih v informativnih in ostalih oddajah. Vseh 12 gostov je med gledalci povzročilo izjemen odmev, saj so bili v svojih odgovorih zelo iskreni. Povedali so tudi stvari, ki jih do zdaj nismo poznali in o katerih prej niso javno govorili. Ko se z gostom usedeva na stola v studiu, se dejansko zgodi nek psihološki klik, zgodi se iskren pogovor. In prav zaradi vsega povedanega je oddaja dobila še nov termin. Gledalci nas bodo po novem lahko prvič videli že v soboto, ob 17.55. Za vse, ki pa so se že navadili na nedeljski termin, ta ostaja tudi v letu 2022. Glede na vse dosedanje izzive lahko zagotovim, da bomo še naprej premikali meje televizijskih pogovorov s provokativnimi gosti in pravimi vprašanji. Leto 2022 bomo že 8. 1. odprli z 'enfant terrible' slovenskega filma Mitjo Okornom, ki zna še kako razburiti slovensko družbo. Nazadnje s filmom o cepljenju. Vabljeni v našo družbo. V soboto ali nedeljo."


 
 

Komentarjev 6
  • Timothy_Rodriquez 10:18 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Friderik1950 14:02 03.januar 2022.

    Iskreno, oddaje nisem gledal, sem ob njeni napovedi razlagal, da Slak po moje ni tip človeka s katerim bi lahko vzpostavil nek iskren dialog, to razlagam s pogovorom iz preteklosti, ko je onemnogočil Arharjevo kampanijo za Župana Ljubljne, ko ga ...prikaži večga je v nekem trenutku napadel z vprašanjem, koliko ima plače. Po tem je Arhar pristal v političnem zatonu. Razlagam, da ima po moje v ozadju vedno škorpijonski sindrom, kar mu pa sicer v duelih pride zelo prav. Sicer pa slaba kopija 'Nedeljom u dva'

  • bi_ba 13:15 03.januar 2022.

    Zanimivih gostov mu bo kmalu zmanjkalo.

Sorodne novice