Magazin > VIP
45956 ogledov

Kmetija: Tekmovalka naj bi se odločila za tožbo proti POP TV

kmetija2021, Dominik Visočnik, nika bečić Pop TV
Oni njo, ona njih.

Kot smo poročali, se je POP TV odločil za tožbo proti Niki Belčić, ki je na svojem kanalu na YouTubu razkrila zmagovalca letošnje Kmetije. "Z vsemi tekmovalci v naših šovih imamo sklenjene pogodbe, v katerih so določene obojestranske obveznosti. V primeru, da pride do kršitve pogodbe, pa smo primorani poseči po vseh pravnih sredstvih in s tem zaščititi avtorsko oddajo in interes svojih gledalcev. Konkretno ne bi želeli izpostavljati nobenih primerov. Več ne bomo komentirali," je bilo vse, kar so bili za naš medij pripravljeni na to temo povedati. 

Portal Njena.si pa poroča, da so od zanesljivega vira izvedeli, da se je tudi Nika odločila za tožbo. Komercialno televizijo naj bi tožila, ker je utrpela psihične bolečine.

POP TV nam tega ni želel potrditi, Nika pa ne daje izjav, nas je pa usmerila na svojo mamo Janjo, ki je na vprašanje, ali so proti Niki sprožili tožbo, povedala. "Najverjetneje ja. Če so ali kaj, ne vem …" O Nikini domnevni tožbi proti PRO PLUS-u, pa pravi: "O tožbi se bo govorilo kasneje. O tem bo še precej govora. Kar se pa tiče, kdo koga toži, je stvar Nike in tistih, ki so se spustili na čuden nivo. Kar se tiče psihičnih bolečin, bomo še videli, kaj bo iz tega." Na koncu je še dejala, da nobene tožbe ne more potrditi, prav tako ni potrdila, da je bila izdana začasna odredba. 

 

Komentarjev 2
  • Kathy_Holmes 15:33 11.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Majazmaja 15:13 11.november 2021.

    V poneumljajoč šov je šla sama od sebe. Podpisala je pogodbo, kjer ne, da bo 'zvezda, estradnica' ipd., ampak med drugim tudi to, kakšna je kazen, če pogodbo prekrši. Pogodbo je kršila iz maščevanja, POP TV jo toži, zdaj ji ...prikaži več je žal in ker ve, da bo drama glede denarja, ki ga kot nekdo, ki se ima čas vlačiti po teh šovih, nima, jih toži nazaj. Če zadevo POP TV umakne, bodo ostali vedeli, da lahko razkrivajo zakulisja še naprej in 'finta' šovov gre po gobe, s pa tudi pritok denarja na TV.