Magazin > VIP
29183 ogledov

Nasilje, kršenje pogodb, šovinizem: Popovi resničnosti liki ušli z vajeti

POP TV Anže Petkovšek POP TV
To so medijski škandali, ki so leta 2021 najbolj zaznamovali domačo in tujo sceno …

Osmoljenka leta je Eva Boto

Eva Boto je bila s skladbo Kdo ti bo dušo dal? ljubljenka občinstva letošnjih Melodij morja in sonca, ki ji je podelilo največ možnih točk, a je "izvisela" zaradi točk strokovne komisije. Na koncu je bila s 27. točkami izenačena s skladbo Tatjane Mihelj Ples v Dežju, ki pa je dobila višjo oceno strokovne komisije in zato zmagala. Eva je od občinstva (radio in telefonsko glasovanje) dobila 24 točk, Tatjana le 15, je pa zato strokovna komisija (Pavle Plahutnik, Simona Moličnik, Igor Misdaris, Tinkara Kovač in Dajana Makovec) Tatjani podelila kar 12 točk, Evi pa le 3 točke, kar je pevko močno presenetilo, kot je povedala po festivalu.

Eva Boto | Avtor: Instagram Instagram

Sanjski Gregor Čeglaj potopil svojo medijsko kariero

Youtuber Pero Martić je v svoj studio povabil Poptevejevega Sanjskega moškega, Gregorja Čeglaja, in mu pokazal fotografije znanih Slovenk ter ga prosil, naj jih oceni od 1 do 10. Po objavi videa je na spletu završalo.Gregor se je za svoje besede opravičil le Rebeki Dremelj, za katero je rekel, da je "mal kobila, a ful simpatična". Njegovo pojasnilo je očitno prišlo prepozno. Potem ko se je po družbenih omrežjih razširil video in negativni odzivi nanj, naj bi Kozmetika Afrodita, čigar ambasador je Gregor, "ustrezno ukrepala“.

Gregorjeva dekleta zapeljevala nogometaše

Bled Rose hotel je julija gostil dekleta iz šova Sanjski moški in jih razvajal iz vseh strani. Ob istem času pa so bile v hotelu še ene zvezde – nogometaši NK Olimpije. Iz dveh virov smo izvedeli, da naj bi se fantje in dekleta spoznali in se zabavali dolgo v noč."Večina punc je šla spat, slišala pa sem, da so se štiri punce s štirimi nogometaši igrale igro 'steklenica resnice' in da so bili izzivi precej ... pikantni,“ nam je takrat zaupala Carmen Osovnikar, ki pa kot prava prijateljica ni hotela razkriti, katera dekleta so z nogometaši preživela največ časa, prav tako ni želela razkriti, kaj je bilo tako pikantnega. Je bil pa bolj zgovoren eden od naših viriov, ki nam je še zaupal, da so bili nekateri že po eni uri tako "veseli", da so začeli odlagati svoja oblačila ...

sanjski moški | Avtor: POP TV POP TV

Šov po šovu

Gregor Čeglaj je svoje kandidatke iz šova Sanjski moški na družbenih omrežjih blokiral kot za stavo. Poleg Ane, Pie in Mary, se je na seznamu blokiranih znašla še Lara Goršek Kos. Nekaterim svojim kandidatkam je močno zameril besede, ki so jih izrekle v medijih, one pa njemu. Obtoževanja so si podajali kot ping pong žogico in se blokirali na družbenih omrežjih. 

Junak Ljubezni po domače  agresiven do kandidatke?

V šovu Ljubezen po domače se je iskrilo, a žal ne od strasti, temveč od jeze. Med Manjo in Davidom je namreč počilo. Več o razlogu najdete TUKAJ, Manjino izpoved pa si lahko ogledate na tej povezavi. Manja nam je v pogovoru zaupala, da je bila situacija mnogo bolj dramatična, kot so jo prikazali na televiziji. "Bilo je kritično, bil je agresiven. Pokazal je pravi obraz, napadel bi me fizično, če vmes ne bi skočil kamerman. Na televiziji je bilo prikazano, da me je le verbalno napadel, v resnici pa je skočil preko ograje in tekel za mano s pestjo v zraku. David te obtožbe zavrača. Za Žurnal24 je razložil, da ni preskakoval nobenih ograj in da ni tekel za njo.

Manja Šernek | Avtor: voyo.si voyo.si

Pop TV-ju jo je dobro zagodla tekmovalka Kmetije

Nika Bečlić je že ob odhodu iz resničnostnega šova Kmetija napovedala, da bo razkrila produkcijske skrivnosti šova in namigovala, da jo je ekipa napeljevala k določenim dejanjem in izjavam. Tudi o tem, kako je kot najstnica kmalu po rojstvu izgubila otroka. Nika je oktobra na eni izmed spletnih platform res objavila obsežen video, v katerem je govorila o stvareh iz zakulisja šova, kljub temu da jo zavezuje pogodba o molčečnosti. Razkrila je morebitne prijeme, s katerimi naj bi produkcijska ekipa prisilila tekmovalce v določena dejanja in izjave pred kamero, kaj se je dogajalo v še ne predvajanih delih, povedala pa je celo, kdo naj bi bil zmagovalec letošnje Kmetije. 

Intervju Miše Molk z igralko Mio Skrbinac

Miša Molk je konec novembra v svojem televizijskem intervjuju Z Mišo gostila igralko Mio Skrbinac, gledalce pa je zmotilo, kako je voditeljica nepripravljeno igralko soočila z dejstvom, da je lezbijka, medtem ko sta govorili o njeni vlogi v večkrat nagrajenem filmu Sestre, v kateri upodablja žensko, ki se požvižga na pričakovane norme.  "Kako svobodno vi živite svoj spol? Tudi vi ste lezbijka, to ni nobena skrivnost, vi to živite, vi ste to outirali," ko je Mia ob tem vprašanju obmolknila, jo je Miša vprašala: "Povejte? Sem vas spravila v zadrego? -Ja.  -S čim? -S tem, da tega nisem nikoli javno outirala. -Greva naprej v pogovoru? -Ne, zdaj ne greva naprej."

Mia Skrbinac | Avtor: RTV4/ zurnal24.si RTV4/ zurnal24.si

Napovedali so, da je ta intervju začetek konca britanske kraljeve družine

Oprah Winfrey je letos naredila intervju z najbolj znanima "beguncema“ na svetu – princem Harryjem in Meghan Markle, ki sta pred dobrim letom naznanila, da zapuščata monarhijo in državo. V intervjuju sta spregovorila, zakaj sta se odločila za ta korak. Meghan pravi, da je bila naivna in da ni vedela, v kaj se spušča, ko se je priženila v kraljevo družino. In čeprav je poudarila, da je bila kraljica do nje "vedno čudovita“, se na dvoru ni počutila sprejeto – glavni razlog za to sta bila rasizem in pomanjkanje podpore. Kot je znano, je Meghanina mama temnopolta. Harry je povedal, da je bolelo, ker se njegova družina ni odzivala na članke z rasističnim podtonom. Meghan je povedala, da s Harryjem še vedno nista dobila odgovora na to, zakaj Archie ni dobil kraljevega naziva. Se je pa Harryjeva družina očitno bala, da bi bil otrok temnejše polti. Meghan je povedala, da jo je kraljeva družina poskušala utišati in da je ljudje znotraj institucije niso branili. Še več – lagali so, da bi obvarovali druge.  Situacija je bila zanjo tako težka, da je razmišljala o samomoru. Harry je zanikal govorice, da kraljica ni bila obveščena o njegovi nameri, da zapušča kraljevo družino. S kraljico in očetom je imel več pogovorov. Charles čez čas ni več dvigoval telefona.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Bill Gates naj bi osvajal zaposlene

Ustanovitelj podjetja Microsoft Bill Gates naj bi se po poročanju časnika New York Times do žene Melinde, od katere se po 27 letih ločuje, na delovnih sestankih obnašal omalovažujoče. Šest zaposlenih je povedala, da je Gates s svojim obnašanjem poskrbel za neprijetno ozračje. Poleg tega naj bi osvajal zaposlene pri Microsoftu in pri fundaciji, ki jo vodi skupaj z ženo.

Kanibalistični fetiši znanega igralca 

Zanka okoli vratu igralca Armieja Hammerja je vse bolj tesna. Po tem, ko se je oglasila njegova nekdanja simpatija, Courtney Vucekovich, ki trdi, da jo je čustveno zlorabljal in ji zaupal svoje kanibalistične fantazije, se je oglasilo še več žensk, ki imajo z zvezdnikom podobne izkušnje. "Rekel je, da bi mi rad zlomil rebra, jih vrgel na žar in pojedel,“ je dejala Courtney, manekenka Paige Lorenze pa je za Star Magazine povedala, da je Hammer z nožem v njeno kožo vrezal svoje inicialke in se s tem hvalil pred prijatelji. Tudi njena rebra so se igralcu menda zdela slastna. Tako močno si jih je želel okusiti, da je iskal zdravnika, ki bi lepotici odstranil spodnji dve rebri.

armie hammer | Avtor: Profimedia Profimedia

Marilyn Manson naj bi bivše dekle psihično, fizično in spolno zlorabljal 

Igralka in pevka Evan Rachel Wood svojega bivšega partnerja, kontroverznega rock zvezdnika Marilyna Mansona, obtožuje psihičnega, fizičnega in spolnega nasilja. "Ime mojega je Brian Warner, svetu znan kot Marilyn Manson. Začel je že, ko sem bila najstnica in me grozljivo zlorabljal več let. Popolnoma mi je opral možgane in me zmanipuliral, da sem se mu popolnoma podredila. Ne želim več živeti v strahu pred maščevanjem, obrekovanjem in izsiljevanjem. Tukaj sem, da izpostavim tega nevarnega moškega in pozovem številne panoge, ki so mu to omogočile, preden uniči še več življenj. Stojim za mnogimi žrtvami, ki ne bodo več tiho."

Še en spolni škandal

Chrisa Notha, ki je v seriji Seks v mestu in njenem nadaljevanju zaigral legendarni televizijski lik, Živino (Mr. Big), dve domnevni žrtvi obtožujeta spolnih zlorab. Prva naj bi se zgodila leta 2005, ko je takrat 22-letna domnevna žrtev za Notha delala preko medijskega podjetja, druga pa leta 2015, z žensko, ki naj bi jo igralec spoznal v enem izmed newyorških klubov. Takrat naj bi tudi izjavil, da je monogamija precenjena, čeprav je že od leta 2012 poročen s Taro Willson. Noth stikov z ženskama sicer ne zanika, a ostro zavrača obtožbe o zlorabah. "Te zgodbe bi lahko bile stare 30 let ali 30 dni, ne vedno pomeni ne in tega nisem nikoli prekoračil," je povedal. 

Chris Noth | Avtor: Flynet Flynet

Želela ji je smrt

Ko je bila starleta Courtney Stodden stara 16 let, se je poročila z 51-letnim igralcem Dougom Hutchinsonom. Na par so se takoj usule kritike, na mlado dekle pa tudi izjemno grde žaljivke. Courtney je sedaj razkrila, da je bila med tistimi, ki so jo pred desetimi leti javno žalili, tudi manekenka Chrissy Teigen, ki ji je med drugim poslala sporočilo: "Komaj čakam, da boš umrla.“ Spodbujala naj bi jo celo k samomoru. To obnašanje bo Chrissy sedaj drago stalo. Trgovine Target, Macy’s in Bloomingdale’s so prekinile sodelovanje z njo in ne želijo več prodajati njenih kuharskih izdelkov. Lepotica se je za svoje obnašanje opravičila na Twitterju, kjer je med drugim zapisala, da je bila v tistih časih negotova in da je iskala pozornost.


chrissy teigen | Avtor: Profimedia Profimedia

 
Komentarjev 5
 • Avatar Pallialita
  Pallialita 23:48 29.december 2021.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Avatar Jaka Steiner
  jaka4 20:12 29.december 2021.

  Glede na to, kar sem prebral, razumem načrt depopulacije prebivalstva, a ga ne zagovarjam niti se ne strinjam z njim. Norci so na obeh straneh, med temi, ki depopulacijo izvajajo in med tistimi, ki jih lahko doleti.

 • pbr1 16:48 29.december 2021.

  Proplus je treba prepovedat, njihovo montažno bajto pa izruvat s temelji vred in zasut z gnojem, da bo še dolgo smrdelo.

Sorodne novice