Magazin > VIP
64171 ogledov

Tako je Gregor Čeglaj izvedel, da je ob pogodbo

gregor čeglaj Youtube
Spet je bil pri Peru Martiću.

Gregor Čeglaj se je vrnil na mesto "zločina“, kavč, na katerem je komentiral videz znanih Slovenk. Kot gost je spet nastopil pri Peru Martiću, družbo jima je tokrat delal še glasbenik Vauks in trojica se je pogovarjala o odzivu na video, ki je v Sloveniji povzročil velik škandal, zaradi katerega je bil 31-letnik ob več sponzorskih pogodb.

Ko ga je Martić zbadal, da se bosta igrala novo igrico, je Čeglaj odgovoril, da na njegovem kanalu igra le še nogomet in da se nikjer več ne bo igral nobenih igric.

gregor čeglaj ob delo? Magazin Gregor Čeglaj ocenjeval znane Slovenke, opravičil se je le Rebeki

"Ko veš, da se cela Slovenija obrne proti tebi, in veš, da nisi slab človek in da je zaradi napačnih 5, 6 besed tak grd odziv. Cifre od 1 do 10 zame niso sporne, so pa komentarji sporni. Sporno je, da sploh komentiraš. Počutil sem se slabo, v življenju se nisem tako slabo počutil,“ se je pokesal in dodal, da takega odziva ne bi privoščil niti svojemu največjemu sovražniku. 

Na vprašaje, ali mu je žal, da je nastopil v oddaji, pa je Poptevejev sanjski moški odgovoril: "Ni mi žal, da sem prišel na obisk, žal mi je, da nisem bil tak, kot sem in se tako obnašal in govoril. Žal mi je, da je prišlo do te situacije.“

Povedal je tudi, kako je izvedel, da je video dvignil toliko prahu. "Bil sem na eni masaži in kliče moja PR-ovka s POP TV: ' Ej, kaj sem jaz dobila na Twitter, da so ti skenslali pogodbo pri Afroditi? Jaz: 'Prosim?' Pojma nisem imel. To je bilo v petek ob 12. uri (dan po objavi videa, op. avt.) In sem šel domov. Ko sem jaz videl …“ je prve trenutke šoka opisal Gregor.

Več o tem, katera podjetja so prekinila sodelovanje, lahko preberete TUKAJ
 

Komentarjev 5
  • jasmina4 13:44 20.november 2021.

    "žal mi je, da nisem bil tak, kot sem in se tako obnašal in govoril." 🤔🤔

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:38 16.november 2021.

    Kazen je morala biti vzgojna in Čeglaja vsekati tam kjer najbolj boli, po denarnici.

  • Vasilij Vasquez 10:02 16.november 2021.

    Čeglaj, tvoji komentarji so bili na mestu in se jih ne bi smel sramovati. Če je karkoli res kaj narobe je to, da se preživljaš kot prostituka in se pustiš manipulirat nekam firmam, ki jim gre za "političbo korektnost". Ampak ...prikaži več jim ne gre. Gre jim za to da ne izgubljajo strank. Za denar jim gre. Denar jim pa nosijo te grde koke, ki se ne upajo ven iz baje brez debele plasti kozmetike. In potem je cel HALO če jim kdo neki reče. Revce niso sposobne nenamazane ven, kaj šele da bi zmogle slisat kritiko

Sorodne novice