Magazin > VIP
33542 ogledov

Ljubezen po domače: Manja pravi, da je David tekel za njo z dvignjeno pestjo, to pravi POP TV

david krulčič POP TV
To pa pravita priči dogodku.

V šovu Ljubezen po domače se je iskrilo, a žal ne od strasti, temveč od jeze. Med Manjo in Davidom je namreč počilo. Več o razlogu najdete TUKAJ, Manjino izpoved pa si lahko ogledate na tej povezavi

Manja nam je v pogovoru zaupala, da je bila situacija mnogo bolj dramatična, kot so jo prikazali na televiziji. "Bilo je kritično, bil je agresiven. Pokazal je pravi obraz, napadel bi me fizično, če vmes ne bi skočil kamerman. Na televiziji je bilo prikazano, da me je le verbalno napadel, v resnici pa je skočil preko ograje in tekel za mano s pestjo v zraku. Na srečo sem bila kot otrok državna prvakinja v sprintu. Tekla sem na vso moč in me ni ujel. Šla sem do producentke, ki me je pomirila. Ponudili so mi nočitev v hotelu, ker sem bila v vili ogrožena,“ je povedala za Žurnal24.

David te obtožbe zavrača. Za Žurnal24 je razložil, da ni preskakoval nobenih ograj in da ni tekel za njo. "Če mi imaš kaj za povedati, mi povej v obraz. Ne maram zahrbtnih ljudi, ki po tem, ko se nekaj zgodi, začnejo težavo razlagati drugim in jokati drugim za tvojim hrbtom. Želel sem se na miren način pogovoriti. Tega ni sprejela in mi očitala, da nimam spoštovanja do žensk. Ko sem slišal, da je šla k članom ekipe, se mi je obrnil film. Mirno sem dvakrat pristopil do nje, ko sem do nje prišel tretjič, je stekla stran od mize in po klancu dol k producentki. Sentya ali Vanja, ena od njih mi je povedala, da je šla do ekipe, kar me je zbodlo, zato sem šel pet minut pozneje za njo in ji rekel, naj raje meni pove v obraz in ne razlaga drugim. Imam dve priči, ki sta videli, kaj se je zgodilo. Ima čisto vest,“ je povedal David in dodal, da je človek, ki prizna napake in se opraviči, ko je to na mestu.

manja šernek | Avtor: POP TV POP TV

In kaj pravita priči. "Tekel je za njo, a ne takoj in tudi ne z dvignjeno pestjo. Hotel se je pogovoriti. Res je, da sta se prepirala, ni imel pa dvignjene pesti,“ je povedala Vanja, Sentya pa je za naš medij povedala, da prepiru z Vanjo nista bili priča, ker sta bili v tistem trenutku v hiši, lahko pa potrdi, da je David pozneje res odhitel za Manjo, a pri tem ni deloval agresivno. 

Za komentar smo zaprosili tudi POP TV. “Manja in David sta se res skregala in si marsikaj glasno očitala, nikoli pa ni bil nasilen do nje. Niti ni tega kakorkoli nakazal. V hotel so jo povabili, da se pomiri, na zato, da bi se pred njim skrila,“ so povedali. 

david krulčič | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 6
  • titty 22:34 19.november 2021.

    O Manja, si pa slaba glumica. Cela Obala ve, da sta bila z Alexom par že ko si šla v šov. Oba sta šla v šov zaradi samopromocije, ampak v slabši luči se nista mogla pokazat. Beda!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:05 19.november 2021.

    Se mi zdi da sta kar oba akterja krepko svojega denarja vredna.

  • Kolr 13:06 19.november 2021.

    Mah dec bi jo moral prtisnt, ko je bla se voljna...ko.pa.je vidla da nic ne bo od tega je pa samo iskala kdaj bi sla ven...