Magazin > VIP
50630 ogledov

Drama v Ljubezni po domače: Manja je odšla prostovoljno, ker se je počutila ogroženo

manja šernek POP TV
Počilo je.

"Ko je ekipa odšla in so kamere ugasnile, sem ostala v kopalkah. Pili smo pivo, kadili cigarete, vse je bilo normalno. Nakar mi je David rekel, z malo bolj ostrim tonom, če se lahko preoblečem, ker pride njegov prijatelj. Da sem videti neprimerno, preveč odkrita,“ je svojo zgodbo začela Manja, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za naklonjenost Davida Krulčiča.

"Rekel mi je, da sem smrklja, mula, samo 22 let, da mu ne bom govorila, kaj je spoštovanje do žensk, kar me je zelo prizadelo. Nakar sem šla po vžigalnik in je nastal velik problem. David je name kričal, dokler nisem začela jokati. Začelo me je stiskati v prsih, počutila sem se ogroženo,“ je še dodala.

Dramo si lahko ogledate TUKAJ.

David je priznal, da se ni obnašal najbolj zrelo. "V tem trenutku sem povzdignil glas in ona meni, da sem jo napadel. Da sem ji to ukazal. Nisem ji, samo prosil sem jo. Kar lahko potrdita Vanja in Sentya,“ je dejal in razložil, da mu je film počil, ko je videl, da se o njem pogovarja za njegovim hrbtom in da ga označila za manipulatorja.

david krulčič | Avtor: POP TV POP TV
Manja se je odločila, da spakira kovčke, še preden je odšla, pa sta se pogovorila in David se ji je opravičil ter poudaril, da jo spoštuje in da bi si želel, da bi se zgodba odvila drugače.

Pozneje je še dejal, da se počuti olajšanega, da je odšla, ker se mu sedaj ni treba odločiti, katera mora domov.

In kaj sta povedali Vanja in Sentya, Manjini nekdanji konkurentki? Obe sta mnenja, da je David hotel le najboljše za Manjo in da se je lepotička preveč burno odzvala.
 

Komentarjev 1
  • Kathy_Holmes 15:31 11.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦