Magazin > VIP
35382 ogledov

Mojca iz Ljubezni po domače o odnosu z Janezom Marnom

janez marn Pop TV
Kaj danes počne Mojca Lubej, znana iz šova Ljubezen po domače.

Mojco Lubej smo že dvakrat videli v šovu Ljubezen po domače, prvič se je potegovala za srce Mihaela Kasaša, drugič za Janeza Marna. S slednjim je še v stikih, pred kratkim sta se tudi videla, a njun odnos je le prijateljski. "Tudi on je še vedno samski in si zelo želi družice. Privoščim mu srečo, zato upam, da jo najde,“ je za Žurnal24 povedala Mojca, ki se je sedaj z dušo in telesom posvetila pomoči drugim.

Ker se ukvarja z vedeževanjem iz tarot kart, se nanjo obračajo ljudje s hudimi težavami. "Predvsem jih zanima bitka za življenje, materialne stvari. Kako preživeti, bodo ob službo, jim bo šef izplačal … Tudi o ljubezni včasih teče besede, a trenutno so zaradi situacije zaradi covida bolj v ospredju finančne težave.“

Mojca se z vedeževanjem ukvarja že od mladosti, prve karte je dobila, ko je bila stara 17 let. "Na Facebooku imam svojo skupino bralcev kart in na ta način pomagam ljudem. Ukvarjam pa se tudi z reikijem in regresijo,“ nam je pred časom zaupala.

Sicer pa kot prostovoljka dela v Društvu za pozitivno življenje in v mladinskem centru v Kopru, kjer pomaga pri projektih. Nazadnje so na Obali organizirali odmeven koncert skupine Decline the fall. "Zanimivo je, da člani prihajajo z Malte, že dve leti pa živijo v Zrečah. Obiskali so Slovenijo in tako jih je očarala, da so se preselili sem. Najeli so hišo in tam živijo kot neke vrste komuna,“ je navdušena naša resničnostna zvezdnica, ki sedaj komaj čaka, da se stanje zaradi korone v naši državi pomiri, da se bodo lahko na Primorskem spet kmalu družili ob dobri glasbi. 

 
Komentarjev 1
  • Eleanore_Richardson 15:50 15.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦