Magazin > VIP
35484 ogledov

Mojca iz Ljubezni po domače o odnosu z Janezom Marnom

janez marn Pop TV
Kaj danes počne Mojca Lubej, znana iz šova Ljubezen po domače.

Mojco Lubej smo že dvakrat videli v šovu Ljubezen po domače, prvič se je potegovala za srce Mihaela Kasaša, drugič za Janeza Marna. S slednjim je še v stikih, pred kratkim sta se tudi videla, a njun odnos je le prijateljski. "Tudi on je še vedno samski in si zelo želi družice. Privoščim mu srečo, zato upam, da jo najde,“ je za Žurnal24 povedala Mojca, ki se je sedaj z dušo in telesom posvetila pomoči drugim.

Ker se ukvarja z vedeževanjem iz tarot kart, se nanjo obračajo ljudje s hudimi težavami. "Predvsem jih zanima bitka za življenje, materialne stvari. Kako preživeti, bodo ob službo, jim bo šef izplačal … Tudi o ljubezni včasih teče besede, a trenutno so zaradi situacije zaradi covida bolj v ospredju finančne težave.“

Mojca se z vedeževanjem ukvarja že od mladosti, prve karte je dobila, ko je bila stara 17 let. "Na Facebooku imam svojo skupino bralcev kart in na ta način pomagam ljudem. Ukvarjam pa se tudi z reikijem in regresijo,“ nam je pred časom zaupala.

Sicer pa kot prostovoljka dela v Društvu za pozitivno življenje in v mladinskem centru v Kopru, kjer pomaga pri projektih. Nazadnje so na Obali organizirali odmeven koncert skupine Decline the fall. "Zanimivo je, da člani prihajajo z Malte, že dve leti pa živijo v Zrečah. Obiskali so Slovenijo in tako jih je očarala, da so se preselili sem. Najeli so hišo in tam živijo kot neke vrste komuna,“ je navdušena naša resničnostna zvezdnica, ki sedaj komaj čaka, da se stanje zaradi korone v naši državi pomiri, da se bodo lahko na Primorskem spet kmalu družili ob dobri glasbi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.