Magazin > Film & Glasba & TV
12884 ogledov

POP TV ima novo voditeljico

eva koderman pavc POP TV
Čeprav je Eva Koderman Pavc že 14 let del športnega uredništva POP TV, je ta teden doživela svoj športni voditeljski debi.

"Vodenje športa mi predstavlja velik izziv, saj je v živo to nekaj popolnoma drugačnega kot delo, ki sem ga opravljala do sedaj. V svoji karieri sem spoznala vse dele ustvarjanja športnih vsebin – od tereneskega do redaktorskega dela, a tisti televizijski adrenalin vodenja v živo je vseeno najbolj podoben športni tekmi," opiše novo vlogo Eva Koderman Pavc, ki je postala nova voditeljica 24UR Šport.

Eva je del športnega uredništva POP TV od leta 2007: "Potekala je avdicija za nove novinarje MotoGP in formulo. Seveda sem se, kot zaprisežena ljubiteljica moto športov, prijavila in dobila priložnost." Delo športne novinarke jemlje odgovorno, zato je v prvi vrsti predvsem poročevalka: "Ampak ko igra slovenska reprezentanca, seveda postanem navijačica. Ob slovenskih uspehih ne jokam, a že v tem trenutku, samo da sem pomislila na zmago na Eurobasketu, dobim kurjo polt. Šport res združuje in navdihuje."

Svojo karierno pot spretno krmari z družinskim življenjem, saj ima doma dva otroka, ki sta navdušena, ko mamico videti na malih ekranih. "Ker sta še majhna, ne gledamo veliko televizije, a ko me vidita, sta navdušena in pravita – mami, mami je po televizji." 
 

 
Komentarjev 1
  • Avatar karjola
    karjola 17:48 04.avgust 2021.

    Ma zaradi mene in ogromno slovencev lahko ugasnete ta vaš madžarski trobilnik ki vrti same reklame in zaračunava naročnino. BLJAK!