Magazin > VIP
19421 ogledov

Pop TV honorarjev teh znanih Slovencev ne razkriva

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Sami znani obrazi ...

Pop TV ni uspešen le s svojimi televizijskimi vsebinami, temveč tudi s tistimi, ki jih prevaja na spletni platformi Voyo, ki ponuja številne serije in oddaje domače produkcije. Med njimi je zelo priljubljena serija Ja, Chef, z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi. Serija, ki ima že dve sezoni, ima zvezdniško igralsko zasedbo. Poleg Zrneca v njej namreč igrajo še Bojan Emeršič, Katarina Čas, Klemen Janežič in drugi.

Ustvarjalci pa so serijo popestrili tudi s številnimi statisti, ki so prav tako doma v medijskem svetu. V seriji so se tako kot statistke že pojavile spletna vplivnica Teja Jugovic, publicistka in antropologinja Jerca Legan Cvikl, umetnica ličenja Doroteja Premužič in hčerka našega smučarskega asa Jureta Koširja, Alina Košir. 

Kakšno plačilo dobijo znani za to, da se pojavijo v seriji, pa Pop TV ne želi komentirati. 

Alina Košir | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

 
Komentarjev 5
  • eminenca 15:01 26.november 2021.

    pa ne morejo taki delat za burek ... še vedno smo v komunizmu , kr vsi enaki , naj jim dajo minimalca, vsem dajte minimalca, pa da vidmo kolk bo folka še zaposlenega, predvsem pa javni upravi, ki si lepo ...prikaži več rit grejejo po pisarnah

  • Dusan12 13:29 26.november 2021.

    Slo3 danes opoldne v živo, vodja komisije zanadzor ……..Oven ,LMŠ polapismena oseba jeclja , bere, jambra, ko vodstvo policije zaslišuje o dogodkih, neprijavljenih shodov in uporabi vodnega topa in zaplinjenje kongresnega trga, in sprašuje direktorja policijskega direktorata, zakaj so zaplinili ...prikaži več trg če tam ni bilo ljudi, halo, da glava peče ko poslušam, gledam te levakarje, Oven, poden od podna, a z odgovori zaslišanih, jih dobiva samo po pički, Sukićeva pa s ksihtom do podna, Baković sramota, mil

  • Dusan12 11:40 26.november 2021.

    Same znane afne, koga zanimajo te opice iz posočja Zete, pa Cviklova mišika, čakam samo še na ogabnega Cvikla iz Dravelj da mu ga Trček nekam nabije za peneze seveda.