Magazin > VIP
103111 ogledov

Teja Jugovic skrušeno: "Žal, finančno ne prideva čez"

Teja Jugovic Instagram
Sanjski dom se jim je izmuznil že trikrat.

Podjetnica in spletna vplivnica Teja Jugovic je na Instagramu posnela zelo oseben video, v katerem govori o tem, kako s partnerjem Janijem Jugovicem že eno leto neuspešno kupujeta hišo. Zaradi neresnih in nepoštenih ponudnikov sta zgubila že dve hiši, ki sta ju imela ogledani, težava pa je tudi denar, saj so cene nepremičnin trenutno astronomske.

"Hiška, zakaj se ne zgodiš. Eno leto je že od tega, ko sva mislila, da je to to. Pa ni. Pa se je vmes zgodilo še 2 x da bo. Pa spet ni. Življenje, kaj se dogaja," je zapisala Teja, ki jo poleg neuresničene želje, pestijo še zdravstvene težave. Skrušeno je povedala, da se sooča z zdravstvenimi spremembami, zaradi katerih mora na dodatne preiskave. V strahu pred morebitno boleznijo je premlevala tudi to, ali jim hiša ni namenjena zato, da Jani ne bi ostal sam z otroki in astronomskim kreditom. 

"To sem želela izpostaviti, ker vem, koliko nas je takih, ki težko pridemo do svoje nepremičnine in tudi zato, da ljudje vidijo, da ni vse rožnato. Številni mi pišejo, da so na istem in fino je, da si v takih časih lahko stojimo ob strani," je za zurnal24.si povedala Teja, ki je v videu izpostavila tudi kruto zgodbo o tem, kako sta si s poslovnežem, ki jim je prodajal hišo, že dala roko, nato pa jo prodal drugemu. 

Komentarjev 21
  • matermila 10:10 29.september 2021.

    Baje je vplivnica,naj poskusi vplivati na svoje finance.Ponavadi pomaga,da trošiš samo toliko kot imaš,če hočeš več moraš pa več delati.Poudarek na delati.

  • Karfjolca 01:25 29.september 2021.

    Kaj zdaj, a bomo zamaske zbiral, da si bo boga srota influenserka lahko zaboga ze kupila sanjsko bajto, ki ji ofkors pripada?!

  • munja 20:24 28.september 2021.

    In koga to sploh zanima??

Sorodne novice