Magazin > VIP
19319 ogledov

Jani in Teja: Njunih posnetkov iz banje ne boste tako hitro pozabili

teja perjet, jani jugovic joonglaa
Zaljubljena kot prvi dan.

"Pravijo, da se le enkrat zaljubiš, a to ne more biti res. Vsakič, ko te pogledam, se na novo zaljubim,“ je ob strastnih fotografijah v kopalni kadi zapisala Teja Jugovic in še dodala: “Moja največja želja za naju je, da te bom vedno gledala takole. Najlepši občutki, ko po 9-ih letih še vedno čutim metuljčke v trebuhu (no, takrat ko imaš urejeno brado;)). Najraje naju imam.“

Teja, takrat še Perjet, in Jani sta se spoznala že pred snemanjem šova Gostilna išče šefa. 

"Kako lepo se je spominjati najinih začetkov. Ko sva se spoznala, čeprav se nisva smela. Velikokrat razmišljam o tistem trenutku. Kako je bilo sploh možno, to najino predhodno srečanje. Preden smo šli v Gostilno, smo vsi tekmovalci čakali ločeno v svojih sobah in vsak je imel svojo 'varuško'. Da se slučajno ne bi kje predhodno srečali. Pa sva se. Po nekem čudnem naključju sva se znašla sama, skupaj. Oba nerodna kot najstnika. Spregovorila par stavkov v stilu: 'kakšno je vreme' in odšla nazaj na svoje mesto. Niti upala si nisem pomisliti, da bova kdaj ustvarila vse, kar sva ustvarila. Takrat sem vedela, da si ti moj princ na belem konju. Ob pogledu nate sem vedela, da te hočem za vedno. In kar je najlepše pri vsem tem: Tako še vedno čutim in v to sem iz dneva v dan bolj prepričana,“ je Teja pred časom povedala o njunih sramežljivih začetkih.

Pred kamero pa se je med njima iskrilo kot za stavo in Slovenija je bila priča rojstvu nove ljubezni, ki jo je okronalo rojstvo dveh otrok, hčerke Sie in sina Inaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

Komentarjev 6
  • Avatar torolino
    torolino 07:24 31.avgust 2021.

    Čoban z nosonjo 🤣

  • munja 15:17 30.avgust 2021.

    Kdo pa sta onadva, da nas kar naprej bombardirate z njihovimi neumnostmi?? Nas ne zanimata. Spet samopromocija!!! Bedna sta.

  • bogdan76 14:33 30.avgust 2021.

    ATO STAZNANA KAJ ŽE BEDAKA.