Magazin > VIP
2129 ogledov

Coolfotr Jani svoji Teji za Valentinovo podaril darilo za dobrih 500 evrov

Teja Jugovic Instagram
Bila je tako navdušena, da ga je uporabila še isti dan …

Spletna vplivnica, podjetnica in nekdanja tekmovalka v šovu Gostilna išče šefa Teja Jugovic je od svojega soproga Janija dobila predčasno valentinovo darilo. In ker se je Jani tako zelo izkazal, se je Teja pošalila, da je to naredil zato, da se bo nekaj res domiselnega mogla spomnit tudi ona. Da je do darila prišla, pa je morala uganiti skrivno kodo in odpreti kripteks.

 

Teja Jugovic | Avtor: Instagram Instagram

Simpatična vplivnica je dobila darilo, ki bi se ga razveselila vsaka ženska, inovativni urejevalnik las, ki vsebuje fen, ravnalec, krtače in različne kodralnike. Tovrstni pripomoček pa stane več kot 500 evrov. Ima ga tudi Indira Ekić in pravi, da je vreden svojega denarja. 

Teja Jugovic | Avtor: Instagram Instagram

Da je Jani mojster obdarovanja, ni skrivnost, svojo Tejo rad preseneti celo z erotičnimi igračkami. Iz česar pa se je Teja pred kratkim pošalila, ko je veliko njenih sledilcev zanimalo, kolikokrat na teden se z dragim predajata strastem. V šali je povedala, da očitno premalo in da zato te stvari "rešuje" z vročimi igračkami ter tako radovedneže pustila v negotovosti. 

Komentarjev 3
  • jan631 10:15 01.februar 2021.

    Napišite raje,od česa ta dva nateguna živita.

  • Avatar pantani
    pantani 09:30 01.februar 2021.

    Pa koga to briga!!!

  • andrej084 09:25 01.februar 2021.

    Meni se zdi, da bi prej potrebovala nov pralni stroj...... OSLADNO!

Sorodne novice