Magazin > VIP
92581 ogledov

Teja Jugovic priznala: “Z Janijem se kregava, zelo veliko, imamo probleme”

Teja Perjet Ana Gregorič/ Instagram
Te Tejine besede bi nujno morale slišati vse mame in partnerke ...

Nekdanja tekmovalka šova Gostilna išče šefa in znana spletna vplivnica Teja Jugovic je posnela iskren video, v katerem je razkrila, kako je videti življenje z dvema malčkoma. Pravi, da marsikdo misli, da je neprestano nasmejana in brez težav, a da to ne drži. Opisala je peklensko jutro s svojima otrokoma in se kesala, ker je izgubila živce. Verjetno se v njenih besedah najde marsikatera mama in žena. 

"Nisem vedno pozitivna, nasmejana, sodimo v kategorijo družin, kjer imajo otroci izpade, kjer imajo borbe z mano, kjer se z Janijem kregava, zelo veliko, imano probleme, imamo težave," je priznala Teja in povedala, da se je pred otroci tudi že zjokala in rjovela: "Težko je, materinstvo je ena sama velko borba samim s sabo."

Marsikatera mama ji je za to iskrenost in besede globoko hvaležna, Teja pa je tudi razkrila, da ji njen Jani sicer ogromno pomaga, ampak, da včasih ne najde pravih besed. "Kako ne moreš tri ure slišati, da jaz kričim in se derem? Kako ne moreš vedet in čutit, da jaz tebe rabim. /.../ Jaz rabim slišati: 'Ljubica, vem, da je težko, vem da sta otroka naporna, ampak lej, ti si super mamica, super ti gre, bom se še jaz malo bolj potrudil.' Čeprav se že zdaj ful trudi, ne me narobe razumeti, ampak samo to rabimo slišati," pravi Teja. 

Za konec je svoje sledilke še opogumila z besedami: "Držite se, mate to, močni ste."

Komentarjev 7
  • munja 16:11 04.september 2020.

    Kaj je zdaj "vplivnica" vplivaj na kreganje, da ga ne bo. Spet samopromocija, če ne gre drugače, pa na tak način. Bedno vse skupaj.

  • Ender3 12:32 04.september 2020.

    Ubogi na umu, in tisti, ki poročajo i njiju 😌

  • mizimazi 11:53 04.september 2020.

    zaboli me kurac zadnjo in za unga umazanega čefurćka...