Uporabno
1242 ogledov

Kaj imata skupnega Cool Mamacita in LeBron James?

Space Jam
1/14
Blitz Film & Video Distribution
Lebron James v najnovejšem napovedniku spektakla, Space Jam: Nova legenda, v sinhronizirani in angleški različici.

Dobrodošli v JAM! Prvak košarke in globalna ikona LeBron James (v sinhronizirani različici mu bo glas posodil Rok Kosec) se bo podal na epsko dogodivščino skupaj z brezčasnim Zajcom Dolgouščkom (Gašper Jarni) v animiranem/igranem filmu SPACE JAM: NOVA LEGENDA. Režijo je prevzel Malcolm D. Lee skupaj z inovativno ekipo, v kateri sta tudi Ryan Coogler in Maverick Carter. To potovanje je manična mešanica dveh svetov – realnega in animiranega, ter razkriva kako daleč je pripravljen iti starš, da bi se povezal s svojim otrokom.

Space Jam | Avtor: Blitz Film & Video Distribution Blitz Film & Video Distribution


LeBron in njegov sin Dom sta ujeta v digitalnem svetu sovražne umetne inteligence in LeBronu, Zajcu Dolgouščku in Zajčici Loli (Teja Jugovic – CoolMamacita) ne preostane drugega, kot da se proti digitaliziranim zlobnim Razbijačem pomerijo na igrišču, skupaj s tolpo razvpitih in nediscipliniranih Looney Tunsov. Bitka med Tunesi in Razbijači tako postane LeBronov največji izziv življenja, saj bo le ta za vedno na novo definirala njegovo vez s sinom Domom in dokazala, kako pomembno je v življenju biti to, kar si. Pripravljeni na akcijo Tunsi hitro uničijo splošna prepričanja, na edinstven način oživijo svoje nenavadne talente s svojo igro presenetijo tudi samega "Kralja" Jamesa.

Space Jam | Avtor: Blitz Film & Video Distribution Blitz Film & Video Distribution

 
SPACE JAM: NOVA LEGENDA ni le film … je stališče, doživetje in način življenja. JAM je tisto, kar vsakega posameznika dela to, kar je v svojem bistvu. Novi film združuje popularno kulturo in zabavo. 

Na nor način zmeša svet filma, animacije, športa, tehnologije, glasbe in mode v enem in edinstvenem doživetju, z zgodbo, ki je sveža, izjemno humana in s katero se lahko povežejo otroci in odrasli pa podira generacijske meje in je primeren za prav vse starosti.

Space Jam | Avtor: Blitz Film & Video Distribution Blitz Film & Video Distribution

Film v naša kina prihaja tako v sinhronizirani različici kot tudi v verziji s podnapisi, s tem pa se bo res približal prav vsem generacijam. V različici s podnapisi bodo poleg legendarnega LeBrona Jamesa zaigrali tudi Zendaya (Lola), Jim Cummings (Taz), Gabriel Iglesias (Hitri Gonzales), Eric Bauza (Racman Tepko), Jeff Bergman (Zajec Dolgouhec) in drugi.
 
V sinhronizirani različici pa bodo likom/igralcem glasove posodili Rok Kosec (LeBron James), Teja Jugovic (Lola), Mirko Medved (Dom), Tina Ogrin (Kamiyah James), Blaž Šef (Al G), Gašper Jarni (Zajec Dolgouhec) in Emir Jušič (Sylvester).

Space Jam | Avtor: Blitz Film & Video Distribution Blitz Film & Video Distribution

Epsko doživetje SPACE JAM: NOVA LEGENDA v distribuciji Blitz Film & Video Distribution v kina prihaja 15. julija!

PREDSTAVLJAMO VAM OBE RAZLIČICI NAJNOVEJŠEGA NAPOVEDNIKA: