Magazin > VIP
108294 ogledov

Lepi Popovi novinarki mladi sodelavci ne dajo miru

Katarina Matejčič POP-TV-2
Očitno je na Popu pestro tudi za kamerami …

Novinarka informativne oddaje 24 ur Katarina Matejčič ni simpatična le gledalcem, temveč ji veliko pozornosti namenijo tudi njeni mlajši sodelavci. Njeno pozornost pa "lovijo" na prav zabaven način, in sicer tako, da jo na računalniškem zaslonu v službi vsakič znova pričaka nova fotografija različnih domačih glasbenih izvajalcev. V zadnjem času so jo tako razveselili z Game Over, Damjanom Murkom, absolutni favorit pa je bil Vili Resnik zgoraj brez. 

Katarina se nad nedolžno šalo seveda ne jezi. "Če sem iskrena, sem se vsaj naučila, kako zamenjati ozadje na računalniku," je povedala. Sicer pa ni edina v pisarni, s katero se radi pošalijo njeni mladi sodelavci, je pa najbolj pogosta "tarča". Njeno sodelavko so namreč razveselili s fotografijo Norme Korošec.

Očitno je na Popu pestro tudi za kamerami, Katarina pa na srečo še nikoli ni imela slabe izkušnje z oboževalci, le zelo vztrajno. "Nekdo mi je res vztrajno pisal na elektronski naslov, tudi po večkrat na dan. Od njega sem dobila preko 100 sporočil. Razne verze in pohvala za izbiro obleko, a smo kasneje ugotovili, da je ista oseba pisala kar štirim sodelavkam," je še zaupala za zurnal24.si. 

Katarina Matejčič | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 1
  • wolfenstein 20:17 06.november 2021.

    Običajno se to dogaja v kolektivih izključno tistim ženskam, ki so na glasu. Izključno zato ker vsi upajo...

Sorodne novice