Magazin > VIP
283242 ogledov

Oddajo 24 ur zapustil še en znan obraz

Darja Zgonc, Edi Pucer POP TV
Njihovi novinarji se radi odločajo za drugačne karierne poti ...

Priljubljena informativna oddaja 24 ur na Pop TV je znana tudi po tem, da jo redno zapuščajo znani novinarski obrazi. Za nov poslovni korak se je te dni odločila njihova novinarka Veronika Lavrenčič, ki je na Twitterju sporočila, da je postala mlajša svetovalka pri Skupini za strateško, marketinško in komunikacijsko svetovanje Herman & partnerji. 

Veronika Lavrenčič | Avtor: Twitter Twitter

Med novinarji in voditelji, ki so se s Pop TV podali v drugačne vode, nekateri tudi politične, so Nataša Pirc Musar, Tamara Vonta, Alenka Kesar, Bojana Ksela Rose, Nada Pavšin, Irena Joveva, Suzana Lovec, Tomaž Klemenčič, Sandi Prosen in drugi. Med tem ko nekateri, na primer voditelja, novinarja in urednika oddaje 24 ur Edi Pucer ter Darja Zgonc, vztrajata že dvajset let. 

 

 
Komentarjev 19
  • Dusan21 21:06 11.junij 2021.

    Te majmune iz 24ur je treba nagnat delat, motiko v roke, pa krompir okopavat, seveda z Milosaljevićem na čelu

  • lucrecia_vesna 18:30 11.junij 2021.

    Treba se začet posvečat kako rešit ljudi mizerne situacije v keri živijo in ne samo gledat kako negdo pusti eno delovno mesto, da gre na drugo ker tam bo spet dohodek in oskrbljeno kaj pa je z nami??????????????????????? ki so ...prikaži več nam delnice pokradli in z tem možnost da si vsaj streho nad glavo rešimo ne pa da še o kakšnem drugem luksuzu življenskem govorimo.

  • lucrecia_vesna 18:26 11.junij 2021.

    Smo ljudje, ki nimamo streh nad glavo, ki so nam ukradli naše delnice kod recimo delnice MERCATA in za javnost in novinarje je bolj pomebno gdoje zapustil odajo pop tv in ne kako mizerno živimo oz preživljamo ljudje, ki nimamo ...prikaži več lastnih streh nad glavo in ki komaj shajamo iz meseca v mesec. Bojo na pop tv že se uredili ma naše strehe nad glavo se ne bojo uredile same tako kod ne VRAČILO NAŠEGA DENARJA OD DELNIC MERCATA.

Sorodne novice