Magazin > Film & Glasba & TV
4514 ogledov

Niki Ambrožič Urbas na POP TV zaupali novo vlogo

Nika Urbas Mediaspeed
Ni edina, ki se vrača na male ekrane.

Taiji Tokuhisa | Avtor: Mediaspeed.net Mediaspeed.net
Na POP TV so najavili nove oddaje in oboževalci voditelja Taijija Tokuhise se lahko veselijo. Prevzel bo namreč vodenje oddaje Dom in vrt. Taiji je stari maček televizije, nekoč je vodil oddajo Navigator. Pred televizijsko kariero se je poklicno posvečal košarki, ostaja pa privrženec športa, karateja, podvodnega ribolova, obiskovanja gora ter sezonskega športa v naravi. Ob tem je velik ljubitelj potovanj. V vlogi voditelja oddaje Dom in vrt bo skupaj z ekipo gledalce popeljal v svet zanimivih idej, rešitev, nasvetov ter kreativnosti. 

"Prejel sem klic z vprašanjem, če bi me veselilo vodenje oddaje Dom in Vrt. Ko so mi predstavili idejo oddaje, sem bil takoj za, saj je zelo zanimivo, poleg tega je ta tematika zame domača in mi zato povsem pisana na kožo. Predstavljali bomo arhitekturne zanimivosti, prenove stanovanj, delili nasvete za urejanje vrtov ter domov, se lotili kakšnih popravil, spoznavali delovanje orodij, tudi spekli kaj okusnega na žaru. Prispevki bodo res zanimivi in vsak bo lahko našel kaj koristnega zase, kar se mi zdi odličen koncept,“ je povedal Taiji.

Tudi žirantka šova Zvezde plešejo, Nika Ambrožič Urbas, je dobila svojo oddajo – Zadovoljna Si. Tokrat bo z gledalci zasledovala pozitiven pristop k življenju in užitku, ki, kot pravi sama, si ga moramo znati privoščiti. "Iskreno vam moram priznati, da je sodelovanje v oddaji Zadovoljna Si uresničitev mojih sanj. Moda me spremlja že od malih nog in brez pretiravanja lahko trdim, da ji posvečam večino svojega življenja. Enako pravzaprav velja tudi za lepoto oziroma odnos do osebne nege. Zato sem sodelovanje sprejela z največjim navdušenjem. Oddaja bo v celoti posvečena stvarem, ki jih kot ženska obožujem in za katere verjamem, da lahko izdatno pripomorejo k bolj kakovostnemu življenjskemu stilu vsake izmed nas. Vsebinsko bi najbolj izpostavila neposreden stik z modnimi ustvarjalci, umetniki ličenja, lepotnimi strokovnjaki, guruji in ostalimi navdihujočimi ustvarjalci. Skupaj bomo odkrivale načine, kako še bolj uživati v lepih stvareh. Je odveč dodati, da bo oddaja prava paša za oči? Saj me poznate. Brez vrhunske estetike pri meni pač ne gre."

Komentarjev 2
  • Ender3 13:20 16.marec 2021.

    Ojoj ta POPtv ostaja največje smetišče medijskega prostora, Sedaj oglašujejo še Voyo očitno, jim ne gre prav dobro.

  • Majazmaja 09:02 16.marec 2021.

    Iz katerega naftalina so potegnili tega Taijija? In iz katerega kupa cunj so privlekli tole najbolj antipatično gos? Še Rebeka Dremelj manjka in tris bo popoln ...