Magazin > VIP
77780 ogledov

Naša znana novinarka v službo dobila pismo z nenavadno vsebino

Katarina Matejčič Instagram
Lepo novinarko pogosto obmetavajo z neprimernimi komentarji …

 Novinarka informativne oddaje 24 ur Katarina Matejčič je vajena neprimernih komentarjev na svoj račun. Pred kratkim je bila tarča seksističnih izjav novinarskega kolega iz Nove24TV.  Voditelja je namreč zmotilo, da je zaščitno masko v enem izmed televizijskih prispevkov nosila skoraj pod nosom in jo je zato javno vprašal, ali tudi fantu natakne kondom pod penis? Katarina mu je takrat hudomušno odgovorila na Instagramu: "Za vse moje fane na Novi24TV in Twitterju. Glede na to, da je 1. december za ovinkom, lepo od njih, da promovirajo pravilno uporabo kondomov." Svojo izjavo pa je podžgala še s fotografijo kapelice.

Tokrat pa je neznanca zmotilo rdečilo na novinarkinih ustnicah. Matejčičeva je namreč v službo prejela pismo, v katerem piše: "Spoštovana gospa Matejčič, nehajte si rdečiti ustnic. Ne paše vam!" Vsebino pisma je Katarina objavila na svojem Instagramu in objavo v svojem šaljivem stilu naslovila "Gledalci čestitajo in pozdravljajo".

Odločna novinarka s smislom za humor je za zurnal24.si sicer že lansko leto povedala, da je z leti dobila debelejšo kožo: "Čeprav se nikoli nisem preveč sekirala okoli tega. Bolj kot žalosti, me zabava. Včasih je težko verjeti, kaj se spomnijo, zato tovrstne zadeve vedno objavim in prijazno, na svoj način, odgovorim. Nikoli žaljivo, pač pa ironično in humorno."

Katarina Matejčič | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 17
  • Martina Božič 14:05 30.januar 2021.

    Bolano

  • ode 09:01 30.januar 2021.

    Prav nagravžna je z odprtim gobcem, kot krap.

  • matermila 06:33 30.januar 2021.

    Fetihovi Ani je zmanjkalo tem,objavlja 2 meseca stare "novice".Bravo Ana.Kar se pa

Sorodne novice