Magazin > VIP
28473 ogledov

Popovo novinarko na TV vprašal, ali fantu natakne kondom pod penis?

Katarina Matejčič POP-TV-2
Znana novinarka oddaje 24 ur je razburila voditelja …

Novinarko oddaje 24 ur Katarino Matejčič si desni mediji radi privoščijo. A ne le zaradi njenih pronicljivih zgodb, temveč tudi dejstva, da velja za enega najbolj privlačnih televizijskih obrazov pri nas. Lepa svetlolaska je bila tako spet tarča seksističnih izjav novinarskega kolega iz Nove24TV.  

Voditelja je namreč zmotilo, da je zaščitno masko nosila skoraj pod nosom in jo je zato javno vprašal, ali tudi fantu natakne kondom pod penis? Katarina mu je hudomušno odgovorila na Instagramu: "Za vse moje fane na Novi24TV in Twitterju. Glede na to, da je 1. december za ovinkom, lepo od njih, da promovirajo pravilno uporabo kondomov." Svojo izjavo pa je podžgala še s fotografijo kapelice.

Katarina Matejčič | Avtor: Instagram Instagram
 

Matejčičeva je za zurnal24.si razložila, da je imela masko pravilno nameščeno, a ji je ta zlezla z nosu. "Masko sem imela pravilno nameščeno, a mi je med govorom padala dol, enkrat sem jo tudi popravila, potem pa ne več, ker je večkratno popravljanje za gledalce moteče. Pod masko je namreč težje govoriti, zato govoriš še toliko bolj poudarjeno, pri čemer maska pogosto zleze z nosu. Pravil se držim, a vsi vemo, da je pod masko težje govoriti razločno. Poleg tega tisti čas ni bilo v bližini popolnoma nikogar, le snemalec, ki je stal na varni razdalji. Sicer pa so se vsi obdregnili ob mojo masko, nihče pa ni komentiral težave oziroma vsebine prispevka," je povedala in dodala, da se je z leti že navadila na tovrstno šikaniranje: "Z leti sem seveda dobila debelejšo kožo, čeprav se nikoli nisem preveč sekirala okoli tega. Bolj, kot žalosti, me zabava. Včasih je težko verjeti, kaj se spomnijo, zato tovrstne zadeve vedno objavim in prijazno, na svoj način, odgovorim. Nikoli žaljivo, pač pa ironično in humorno."

Matejčičeva še dodaja, da je zaradi svojega videza morda res malo bolj na tapeti desnih medijev, čeprav se te radi lotijo tudi njenih moških kolegov: "Zagotovo je pika na i, da sem svetlolasa ženska in se jim zdi še toliko bolj zabavno, a menim, da podobno reagirajo tudi pri moških novinarjih."

Komentarjev 18
  • Avatar Syn
    Syn 22:20 02.november 2020.

    Boris je legenda,..ha..ha.. In čisto prav jo je vprašal. Kdo je dovolj neizobražen da nosi masko pod nosom, si drugačnega vprašanja niti ne zasluži.

  • bogdan76 19:04 02.november 2020.

    a tudi pri kapelici je ful potrebna.

  • wingspan15 12:56 02.november 2020.

    Tovrstne izjave točno pokažejo intelekt zaposlenih osebkov na nori TV

Sorodne novice