Slovenija
24709 ogledov

Janez Janša bo imel na televiziji svojo oddajo

1/2
Ja, prav ste prebrali. Predsednik vlade bo vsak ponedeljek gost televizijske oddaje.

S televizije Nova24TV so sporočili, da s ponedeljekom začenjajo s predvajanjem nove oddaje „V živo: Pogovor s predsednikom vlade“.

Gost oddaje bo Janez Janša, ki bo v prvem delu oddaje odgovoril na najbolj izpostavljene teme preteklega tedna, nato pa bodo po premierja po telefonu spraševali tudi državljani..

Voditelj oddaje bo Aleksander Rant. "Vsak teden bosta pregledala dogodke prejšnjega tedna, pa najsi bodo to afere, uspehi vlade ali pa krizne razmere doma in po svetu," pojasnjujejo z Nove24TV.

Napovednik za svojo oddajo je na družabnih omrežjih delil kar sam predsednik vlade Janša.

Komentarjev 63
  • janez00 13:40 15.maj 2020.

    Prokleti diktator in tajkun bo imel govor na tolitarni televiziji ki spodbuja samo sovraštvo in diktat !!!

  • Žurnalček 07:46 15.maj 2020.

    Ko so bili prejšnjič na ablasti, mi je NJIHOV DRŽAVNI SEKRETAR pokazal SMS ki ga je dobil na DRŽAVNI telefon , da je o 20h na TV SLO soočenja in da naj ne pozabijo glasovati za svoje ! Se pravi, ...prikaži več najprej SMS vsem članom , potem klici na TV samo da ne bi izpadli luzerji in to vse na naše DRŽAVNE STROŠKE ! Hitler mu ni raven , no mogoćče je pa imel za obvezno čtivo na obramboslovju Main Kamf , ki mu je od takrat najdražje berilo! No tudi Miloševiću je bila ta avtobiografska knjiga moto v politiki !

  • Žurnalček 07:39 15.maj 2020.

    Očitno mu gre bolj slabo , ko mora iz dneva v dan dokazovati svojim praznoglavcem , kakšen je on genij s končano fakulteto iz brzostrelke in M 48 ! Tolk je ta 24TV svoboden medij , da sem jaz samo ...prikaži večmo enkrat napisal komentar , pa so me isti moment dol zabrisal z IP , ne samo z nikom ! Bagra desna, sami bivše komunjare fukare , na čelu z plešcem !