Magazin > Odnosi in prosti čas
12027 ogledov

Tako bodo vaše zaščitne maske bolj varne

Zaščitna kirurška medicinska maska Profimedia
Tako boste bolje zaščiteni.

Kot kaže, bomo morali še nekaj časa nositi obrazne maske, saj se število obolelih za koronavirusom spet povečuje.

Zaščitnih mask za enkratno uporabo je dovolj na zalogi, na žalost pa jih je možno kupiti le v eni velikosti, kar pomeni, da je nekaterim prevelika -  to je opazno na straneh, kjer maske štrli stran od obraza.

Na srečo pa obstaja rešitev. V videu si oglejte, kaj narediti s preveliko masko, da vam bo nudila boljšo zaščito.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Couric (@katiecouric) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 5
  • SonnyBlack 11:47 02.avgust 2020.

    zascitne maske sploh niso potrebne...tak da si jih nasi politiki vtikajo v svoje riti zavaljene...mogoce to pomaga proti virusu pohlep...ki se siri iz dneva v dan bolj...ne pa ta korona ki je zarota proti vsem nam...izmisljotina,katera z3li verjetno ne obstaja. ...prikaži več. naj te navobcnike nosijo sami,ce se tak bojijo...govnari

  • maresem 08:57 02.avgust 2020.

    Fauci, Bill & CO & WHO mafija vas majo radi.

  • vzev 08:41 02.avgust 2020.

    Mislim, da se novinarje ne zavedate, da ljudje nosijo maske izključno zato, ker so obvezne. Zato je ljudem čisto vseeno kako varne so. Samo naj politiki že enkrat rečejo, da niso obvezne in ne boste videli skoraj nikogar, ki bi jih nosil.