Magazin > VIP
11821 ogledov

Za Poptevejevega novinarja se je leto začelo čudovito

simon vadnjal LR Photography
Dobil je še eno hčerko! Tako ji je ime.

simon vadnjal | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv
Novinar POPIN-a in pevec, Simon Vadnjal, se je včeraj razveselil hčerke, ki sta ji s partnerko Dijano nadela ime Bela. Kot je razkril za 24ur.com, se je deklica rodila na Jesenicah. Bela je malce zamujala, saj bi se morala roditi že na božič.

"Med porodom sem bil hvala bogu lahko zraven. Vse je potekalo normalno in postopoma, je pa prišlo do ene nepredvidljive komplikacije in se je doktorica odločila za urgentni carski rez. Ekipi babic in zdravnici na Jesenicah bi se rad iskreno zahvalil - res so super ekipa“ je Simon povedal za Žurnal24 in dodal, da zaradi koronavirusa svoje družinice nekaj dni ne bo smel obiskati. "Ko so mi povedali, da ni obiskov, sem bil kar malo razočaran. Komaj čakam, da punci prideta domov."

Presrečni očka nam je tudi razložil, zakaj sta hčerki z Dijano nadela to ime. "Ime Bela nama je bilo obema takoj všeč. Poznajo ga tako Rusi (Svetlana), Španci (Blanca), Italijani (Bianca),“ pravi Simon, ki je zdaj bolj ali manj zaposlen s prejemanjem čestitk in razpošiljanjem fotografij in videov male lepotičke. "Vsi v družini bi jo seveda radi čim prej pocrkljali v živo. Držimo pesti, da se ta norišnica z virusom umiri.“

Paru čestitamo!

Simon ima sicer že eno hčerko, Mišo, ki se mu je rodila v zakonu z Jeleno Vadnjal.

Komentarjev 3
  • tadejca1 14:44 06.januar 2021.

    Kako lepo! A niso rojstva naravnost čudovita. Novo bitje na Zemlji. Kakšni so potenciali. Me že zanima kaj bo Bela v življenju dosegla.

  • Ender3 14:26 06.januar 2021.

    Vse, kar je v zvezi z POPtv, ne gre gladko. Ampak to smo pri tem komercialnem mastodontu že vajeni.

  • abraham5 13:30 06.januar 2021.

    moj bog kera novica...ireni je prišlo