Magazin > Film & Glasba & TV
102239 ogledov

Pop TV zapušča znan obraz

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Po štirinajstih letih se poslavlja urednica in novinarka Suzana Lovec.

"Bilo je 14 lepih (in kdaj tudi napornih) let. Zahvala sodelavkam in sodelavcem za veliko zaupanje, ki sem ga bila deležna v teh letih. Hvala. Cenim to. In zahvala gledalkam in gledalcem za pozornost in podporo v vseh teh letih. Najlepša vam hvala," je zapisala Suzana Lovec. V zadnjem obdobju opravljala vlogo urednice 24ur Fokus in 24ur Inšpektor.

Kot je še zapisala, se je za to odločila že pred časom. "Se beremo in gledamo spet kmalu," je še zapisala.

Po neuradnih informacijah naj bi se pridružila ekipi, ki bo ustvarjala program N1. 

Konec januarja je družba United Media napovedala prihod medijske blagovne znamke N1 na slovenski trg. V prvi polovici leta naj bi zaživel portal N1 Slovenija, ki ga bo vodila Katja Šeruga. Ob najavi so v družbi United Media napovedali, da "se bodo ekipi pridružila tudi nekatera najbolj znana imena iz sveta slovenskega novinarstva". 



 

Komentarjev 5
  • Naklonsky 07:48 18.marec 2021.

    Znani novinarji ... to še zdaleč ne pomeni, da so “dobri novinarji”.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:51 11.februar 2021.

    Dobrih novinarjev ni nikoli preveč, so cenjeni in iskani. Punci se je na ta račun ponudila nova priložnost in neumna bi bila, če ne bi je ne bi zgrabila. Nekateri v življenju potrebujejo neprestane izive!

  • Avatar Syn
    Syn 14:02 11.februar 2021.

    N1? A ni to tisto CNN trobilo za Evropo? Ni mi jasno kdo bo sploh gledal in poslušal njihove nebuloze. Jih je že preko dovolj na A Kanalu in PopTV.