Magazin > VIP
45464 ogledov

Tako se je Požar spravil na Popovo novinarko, ona mu odgovarja s poljubčki

Katarina Matejčič POP-TV-2
Se vam zdi to primerno?

Novinarko informativne oddaj 24 ur Katarino Matejčič nekateri novinarski kolegi drugih medijskih hiš očitno zelo radi javno "vlačijo po zobeh". A Katarina to jemlje z veliko mero humorja in jim vedno odgovori s kakšnim iskrivim odgovorom ali virtualnimi poljubčki.

Tokrat si jo je privoščil Bojan Požar, ki je objavil fotografiji posnetkov iz oddaje 24 ur in na Twitterju javno vprašal: "Mimogrede: Kaj se je zgodilo z njo?" S tem tvitom je naletel tako na odobravanja kot tudi graje:

"Nekdo, ki objavlja takšne članke, skupaj z vsemi, ki pod tem čivkom žaljivo komentirate - sodite na smetišče. Poglejte se v 'ogledalo' in potem komentirajte. FUJ."

"Ko gledam ta 24ur in njihove face tam, je vse bolj jasno, da se iz nekakšnih 24kur spreminjajo v nekakšne 24kur."

Katarina Matejčič | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

A Katarina se ne da in Požarju je preko Instagram zgodb poslala virtualne poljubčke. Novinarka je sicer znana po svojih humornih odzivih. Ko je voditelja Nova24TV lansko leto zmotilo, da je zaščitno masko med prispevkom nosila skoraj pod nosom, jo je takrat javno vprašal, ali tudi fantu natakne kondom pod penis? Katarina mu je hudomušno odgovorila na Instagramu: "Za vse moje fane na Novi24TV in Twitterju. Glede na to, da je 1. december za ovinkom, lepo od njih, da promovirajo pravilno uporabo kondomov." Svojo izjavo pa je podžgala še s fotografijo kapelice. Pred kratkim pa je v redakcijo dobila anonimno pismo o tem, da ji rdeča šminka ne paše. In kaj je naredila? V svojem naslednjem TV prispevku se je naličila prav z rdečo šminko. 

Levo ali desno, Katarina si za svoje humorne odzive vsekakor zasluži naše točke. 

Komentarjev 13
  • andrej00 10:46 02.marec 2021.

    Bravo Katarina... luštna punca. Požar...gnoj od gnoja. Nižje ne gre v življenju..

  • kapibara 10:08 02.marec 2021.

    Vse ti da vedeti, kajti bila je od punca lastnika žganjarne ob frančiškanski cerkvi- sina lastnice ozemlja, koder travca samoniklo uspeva..

  • kapibara 10:06 02.marec 2021.

    Mislim, če ma pa ona humorne komentarje-bljaka+ pluck, od tega.. - Je bila še najbolj humorna, ko je poslušala nasvete od =0la

Sorodne novice