Magazin > VIP
12553 ogledov

Potrč sedaj nad Požarja, oglasila se je tudi domnevna žrtev

Marko Potrč Planet TV
Medijskemu obračunavanju ni videti konca.

Voditelj Marko Potrč in novinar ter urednik Bojan Požar sta si zaradi nedavnega sodnega postopka proti Potrču in njegovemu bratu pošteno v laseh, čeprav se je voditelj včeraj razveselil oprostilne razsodbe. Požareport sicer poroča, da zaradi pomanjkanja dokazov, a Marko Potrč pravi, da temu ni tako. V vsem tem bi mediji morali izprašati tudi drugo stran, domnevno žrtev, partnerko Aleša Potrča, vendar ime nekdanje partnerke Markovega brata Aleša ni bilo znano, dokler ni Požareport objavil njenega pisma, ki naj bi ga poslala medijem. Na naslov Žurnala24 omenjenega pisma nismo prejeli. 

lili žagar, marko potrč Magazin Znana razsodba Potrču: "Glej ga, pretepač!"

To trdi bratova nekdanja partnerka

Domnevna žrtev bratov Potrč, ki po včerajšnji oprostilni sodbi to več ni, v pismu, ki ga je objavil Požar piše, da je bila ob prijavi, leta 2017, s strani policije obravnavana neresno, ker sta brata Potrč po njenem mnenju nedotakljiva. Menda niso naredili niti zapisnika. Trdi, da je bilo razmerje z Alešem Potrčem polno psihičnega in fizičnega nasilja, pojasnjuje pa tudi Potrčeve obtožbe, da naj bi zaradi spolnega nasilja krivo ovadila bivšega delodajalca, kar naj ne bi držalo. Tožila ga je namreč zaradi nezakonite odpovedi redne pogodbe o zaposlitvi, za čemer naj bi po njenih besedah stal Marko, saj je to delavno mesto po njenem odhodu zasedla njegova tesna prijateljica. V pismu je natančno opisala tudi poškodbe (razstrgana bunda, razbit telefon), ki naj bi jih utrpela v incidentu z bratoma leta 2017, ki se je zgodil v fitnesu Aleša Potrča. Aleša pa tudi obtožuje, da je bil v preteklosti nasilen do njenih strašev.

In še nekaj, Bojan Požar. V nos ti grejo naše družinske slike? Naši selfiji? Ti jih imaš tudi kar nekaj na tvojih profilih. Pa Barbra tudi. Ampak ti povem nekaj? Naši so boljši! Precej boljši! Ker NISO zlagani. Ker se imamo dejansko radi. In ker se ne hranimo z blatenjem drugih.

Potrč tudi nad Barbro Drnač

Marko Potrč je svojo stran epiloga te zgodbe na dolgo pojasnil na Facebook profilu, v zapisu pa je med drugim tudi ostro nastopil proti Bojanu Požarju. "Na koncu imam še eno vprašanje za Bojana Požarja. Bojan, ali boš podobno pompozno, senzacionalistično in zavzeto en teden objavljal opravičila, kot si moj medijski linč? Me boš 'tagal' vsak dan (včasih tudi 2x na dan), da bom to zares videl in zasledil? Morda pa bom razmišljanje glede tega linča, glede Bojana in Barbre Drnač, ki je z velikim veseljem komentirala, lajkala in vse ostalo v ozadju, še kdaj zapisal. Ne vem ... če bom našel čas, zdaj, ko imam svoje življenje nazaj in veliko dela, da popravim nastalo škodo. Vsega dela, na srečo, kljub pritiskom, nisem izgubil. No, ali pa zato, ker sem očitno dobro izbral vsaj nekatere poslovne partnerje, ki mi zaupajo in vedo, kdo v resnici sem. Njim en velik hvala, ker so mi stali ob strani. Ni bilo enostavno. Ne zame in ne za njih. In še nekaj, Bojan Požar. V nos ti grejo naše družinske slike? Naši selfiji? Ti jih imaš tudi kar nekaj na tvojih profilih. Pa Barbra tudi. Ampak ti povem nekaj? Naši so boljši! Precej boljši! Ker NISO zlagani. Ker se imamo dejansko radi. In ker se ne hranimo z blatenjem drugih. Zato z veseljem objavljam še enega," je zapisal Potrč. Celoten zapis prilagamo spodaj.

Lili Žagar, Marko Potrč Magazin Lili Žagar: Marko je nedolžen

Komentarjev 4
  • gustl 16:58 14.februar 2019.

    Mene pa sploh ne zanima kaj so imeli, imam svoje življenje za katerega moram skrbeti...

  • perhan63 16:43 14.februar 2019.

    preveč testasterona je kupu...pa se mu je skisal..

  • romzy 16:41 14.februar 2019.

    Ni dima brez ognja......aje tako dragi Potrči....zaenkrat ste ga ugasnili !