Magazin > VIP
27770 ogledov

Lili Žagar: Marko je nedolžen

Lili Žagar, Marko Potrč Planet TV
To na obtožbe nekdanje partnerke Potrčevega brata pravi Lili Žagar.

Danes smo pisali o obtožbah, ki letijo na Marka Potrča in njegovega brata. Nekdanja partnerka Aleša Potrča ju je obtožila nasilnega vedenja. Večo tem lahko preberete TUKAJ.

Sedaj se je oglasila Markova partnerka Lili Žagar. “Ozadje zgodbe zelo dobro poznam. In prekleto dobro vem, da je Marko nedolžen. Ne samo zato, ker ga tako dobro poznam, da vem, da česa takega v življenju nikoli ne bi bil sposoben, ampak tudi zato, ker dobro poznam žensko, ki ga lažno obtožuje. Od tistega trenutka naprej nam, moji družini, greni življenje. Celo rojstni dan najine hčerke Inje je izkoristila za še en poskus izzivanja. V rojstnodnevno darilo naše punčke je vtaknila izzivalno sporočilo ter čakala, kako se bova na to odzvala. Kljub temu nizkotnemu dejanju sva ostala mirna, ampak sprašujem se, katera mama, in predvsem zakaj bi storila kaj takšnega? Te povsem izmišljene obtožbe pa še zdaleč niso njene prve,” je na Facebooku zapisala Lili.

Cel si lahko preberete na spodnji povezavi.

Komentarjev 7
  • Dušan Ahlin 12:02 06.februar 2019.

    Jaz pa dejansko mislim, da take ženske obstajajo, današnja dekleta so hujša od fantov, če jim kaj ne uspe, so pripravljene lagati, pa tudi tepsti se, držim pesti za Marka, če le ne bo sodila kakšna emancipiranka, katera sovraži moške.

  • marija34 23:19 05.februar 2019.

    Isceta pozornost nic drugega.

  • porko2 18:42 05.februar 2019.

    Lili. Postarala si se. Noge se ti krivijo. Ne priporočam več minice.