Magazin
3434 ogledov

Moški delili trenutke, ko jim je dekle zlomilo srce

Zabava, poljub Profimedias
Nekaj moških je razkrilo, s katerimi besedami in dejanji so jim dekleta zlomila srce.

Ali kdaj svojemu fantu zlomite srce, brez da bi se tega zavedali? Čeprav imate svojega partnerja radi in ga ne bi nikoli namerno prizadeli, se vseeno zgodi, da ga vaše besede globoko prizadenejo. 

Nekaj moških se je odločilo razkriti, s čim so jih dekleta najbolj prizadela in jim zlomila srce, brez da bi se tega zavedala.

Nasilje

Depresija | Avtor: Profimedia Profimedia
"Prvič, ko se je moje dekle preoblačilo pred menoj, sem videl brazgotine, ki si jih je sama zadala," je spregovoril prvi fant. "Te brazgotine so mi zlomile srce, pa čeprav me je opozorila nanje."

"Dekle je bilo v otroštvu žrtev nasilja. Danes mi je rekla, da jo spominjam na moškega, ki jo je zlorabil," je povedal eden izmed moških.

Pretvarjanje

"Hotel sem, da vsi vedo, da sva par. Ona pa tega noče. Ko sem imel rojstni dan, me v šoli niti pogledala ni," je dejal drugi fant, ki še vedno ne ve, kako rešiti to težavo.

Dolga odsotnost

"Povedal sem ji, da me še nekaj časa ne bo domov. Planila je v jok, moje srce pa se je zlomilo," je povedal fant, ki je po poklicu vojak.

"Med videoklicem mi je rekla, da se kmalu ne bom več stisnil v ekran, če se bom še naprej tako redil. To me je zelo prizadelo."

Navidezna zaroka

"Dolgoletno dekle me je dobilo, ko sem ji kupoval zaročni prstan. Privolila je v zaroko, vendar mi je dala jasno vedeti, da se ne želi poročiti. Hotela je ostati samo zaročena."

Odhod

"Ravnokar mi je dekle zlomilo srce. Rekla mi je, da hoče, da jo vsi pustijo pri miru, vključno z mano. Rekla je, da ji je vseeno za vse."

Varanje

"Ravnokar sem izvedel, da se dobiva z drugimi moškimi," je delil eden izmed fantov. Drugi pa je povedal, da ga je dekle varalo že tri mesece.

Varanje | Avtor: Profimedia Profimedia
"Svoje bivše dekle sem ljubil bolj kot pa katerokoli drugo. Vseeno pa me je prevarala, sedaj si ne upam biti več v razmerju, saj se bojim te bolečine," je dodal tretji moški.

Pomanjkljiva ljubezen

"Tri leta sem bil s svojim dekletom. V tem času ji niti enkrat nisem rekel, da jo ljubim," je začel eden izmed fantov. "Ko me je vprašala, zakaj, sem ji končno povedal, da ne verjamem v ljubezen. Del mene je umrl, ko sem izgovoril te besede," je še dodal.

"Ko sem jo povabil na zmenek, je bila prepričana, da gre za kruto šalo," je svoje izkušnje delil drugi fant. "To me je hudo prizadelo. Ne morem verjeti, kako nekateri moški ravnajo z ženskami."

Selfie Magazin To vaša profilna fotografija pove o vas
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.