Magazin > VIP
250 ogledov

Guetta samski, oboževalci upajo, da se bo vrnil k njej

David Guetta Profimedia
Nekaj upanja za obnovitev njune zveze naj bi le še bilo.

54-letni David Guetta se po sedmih letih skupnega življenja ločuje od 30-letne manekenke Jessice Ledon. David in Jessica sta začela hoditi leta 2015. Par je bil nazadnje fotografiran skupaj aprila, ko sta se udeležila podelitve grammyjev. The Sun je poročal, da je David poleti bival na Ibizi, medtem ko je Jessica živela v Združenih državah Amerike zaradi igralskih obveznosti. Jessica je namignila na njun razhod v avgustovski objavi na družbenem omrežju, v kateri je vidno, da je uživala v večernem koktajlu  in druženju s prijatelji ter zapisu, da vstopa v novo dobo. David naj bi se z Jessico razšel zaradi tega, ker njuna življenjska sloga zaradi vseh obveznosti in potovanj nista bila več združljiva. Razhod je presenetil znance, saj so bili prepričani, da sta ustvarjena drug za drugega.

A navkljub vsemu upanje za njuno zvezo še ostaja, saj nista popolnoma prekinila stikov. Morda bi lahko David in Jessica nekoč celo obnovila svojo zvezo. David se je leta 2014 po 22 letih zakona ločil od žene Cathy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Ledon (@jessledon)

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.