Magazin > VIP
39661 ogledov

Bo Pop TV ob ta legendarni obraz? Pogajanja še potekajo

moto gp
Njegov glas in stas spremljamo že 16 let.

Eden najbolj priljubljenih športnih programov na Pop TV so zagotovo dirke MotoGP, obraz in glas domačih prenosov pa legendarni športni novinar, voditelj in komentator Gaber Keržišnik, za katerim je že 16 uspešnih sezon. A šušlja se, da Gabra morda v sedemnajsti sezoni ne bomo več spremljali.

Gre le za govorice ali s Popa res odhaja še en legendarni obraz? "Trenutno ne morem povedati veliko, saj še nismo zaključili pogovorov. Vsekakor si želim, da nadaljujemo, a se moramo uskladiti. Želel bi, da se dela dobro, kakovostno in da novo sezono nadgradimo. Edina konstanta je napredek. Čez leta smo že bili v podobnih situacijah, ampak smo se vedno uspeli dogovoriti. Ostajam pozitiven in verjamem, da bomo na koncu speljali tudi letošnjo sezono," je za zurnal24.si povedal Keržišnik. 

Komentarjev 2
  • Grof 17:57 14.marec 2023.

    Najlepši, najbolj znan obraz, naj,najbolj legendarni, obraz, naj, naj, najdaljši kurac, Slovenci so, naj, naj, kaj že, a ja, Pop tv, je naj, kaj, ..

  • Ender3 13:26 14.marec 2023.

    Kakšen legendarni obraz, kakšen priljuben šport in to na POPtv ?. Komercijalna gnojnica polna takšnih Kržišnikov in njegove falange. Že na ovid se vidi, da imamo opraviti z alkoholikom, ki se rad seli po prizoriščih in hotelih. Kaj za vraga ...prikaži več oglašujejo kot, obsedeni MotoGP kjer, nimamo ne svojih predstavnikov, ne tekmovališč..

Sorodne novice