Magazin > VIP
93642 ogledov

Potrjeno: Pop TV zapušča eden bolj prepoznavnih obrazov

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Po 16 letih zamenjali voditeljsko ekipo.

Eden najbolj priljubljenih športnih programov na Pop TV so zagotovo dirke MotoGP, obraz in glas domačih prenosov pa legendarni športni novinar, voditelj in komentator Gaber Keržišnik, za katerim je že 16 uspešnih sezon. A že prejšnji teden smo pisali, da Gabra morda v sedemnajsti sezoni ne bomo več spremljali. Sedaj je Pop Tv to tudi potrdil: "Lahko potrdimo, da bosta letošnjo sezono MotoGP, ki se začne 25. marca, vodila naš športni novinar David Stropnik in strokovni komentator Peter Kavčič."

Prejšnji teden je Keržišnik za zurnal24.si sicer povedal, da si še vedno želi voditi in komentirati dirke MotoGP: "Trenutno ne morem povedati veliko, saj še nismo zaključili pogovorov. Vsekakor si želim, da nadaljujemo, a se moramo uskladiti. Želel bi, da se dela dobro, kakovostno in da novo sezono nadgradimo. Edina konstanta je napredek. Čez leta smo že bili v podobnih situacijah, ampak smo se vedno uspeli dogovoriti. Ostajam pozitiven in verjamem, da bomo na koncu speljali tudi letošnjo sezono."

moto gp | Avtor:

Komentarjev 7
  • Seki 10:51 16.april 2023.

    Brez vloženega kapitala v ljudi ni kruha. Kapitalisti kaj mislite, da nas boste izkoriščali. Če želite kvalitet bo pač potrebno zagotoviti dobre pogoje in plačilo. Tole kar pa zdaj gledamo oziroma poslušamo pa ni na nivoju regionalne TV. Zdaj vam ...prikaži več pa še tiste reklame,ki so bile ne bodo povrnile vloženega denarja. Se ne zavedate, da bo dvojni minus. Gledanost bo padla, če ne takoj na začetku pa sigurno kasneje in še manjši izplen od reklam. Kdo vam bo pa plačal,če ni gledanosti.

  • kapibara1 19:19 21.marec 2023.

    Čak mal: Kdo.. kateri stvor.. za kaj.. čemu.. kar nekdo nekaj dera in se o njem piše..

  • munja 17:09 21.marec 2023.

    Končno! Če bi pa še reklame ukinili, bi bilo pa sploh enkratno, neponovljivo!! Grozljivka je, da je v eni uri katere koli oddaje, 4x po 7 minut reklam, pa kje se še to dogaja, razen na naših tv??? Na hrvaški ...prikaži več tv gledaš film, ni NOBENE reklame.

Sorodne novice