Magazin > VIP
28033 ogledov

Znani Slovenki tesni prijateljici, sedaj pa druga proti drugi

Super par Pop TV
Bo to načelo ali okrepilo njuno prijateljstvo?

Kmalu bomo na Pop TV lahko spremljali nov resničnostni šov Super par, kjer bodo znani slovenski zaljubljenci tekmovali drug proti drugemu. Koga vse bomo spremljali v šovu, si poglejte TUKAJ, eden od parov pa je bil veliko presenečenje tudi za Katarino Benček in njenega partnerja Marka, ki se prav tako podajata v boj za glavno nagrado.

V šovu bosta namreč tekmovala tudi znana spletna vplivnica Eva Centrih in njen fant Rale, Eva in Katarina sta namreč tesni prijateljici. "Ne, nisva vedeli, da bova skupaj v šovu, saj si po pogodbi zavezan k molčečnosti. Seveda sva bili veseli, ko sva se zagledali, saj je celotna izkušnja kar stresna in ti je lažje pri srcu, ko imaš še nekoga, ki se mu lahko zaupaš," je za zurnal24.si razkrila Benčkova. 

O prijateljici pa povedala vse najlepše: "Z Evo sva si v ogromno situacijah izjemno podobni in meni osebno je skoraj neverjetno, da sem si z nekom tako podobna … Obe imava radi razčiščene odnose, poveva neporsedno, kaj in kako, imava hiter jezik in vroč temperement, zato naju je to zbližalo kot osebi in prijateljici. Uspešno sva znali ločiti tekmovanje od prijateljstva! Pa tudi sicer imava obe visoko postavljene moralne vrednote, zato sem vedela, da z Evo ne bo težav! Ni tisti tip ženske 'čez trupla' do zmage, je ženska na mestu!"

Super par | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 2
  • Ender3 14:45 11.marec 2023.

    Zopet nov šov !!!. POP tv životari na račun naivnih in nekritičnih gledalcev. Katastrofa !

  • rd2dmk2 09:32 11.marec 2023.

    še en razlog več da ne gledam tega programa. vseeno je še vedno ceneje si nabavit Donat, kadar je nuja.

Sorodne novice