Magazin > VIP
6956 ogledov

Razkrivamo, katere znane Slovence bomo spremljali v resničnostnih šovih

Katarina Benček Planet TV
Na male ekrane se menda spet vračajo že znani resničnostni obrazi.

V jeseni in spomladi nas čakajo nove sezone priljubljenih resničnostnih šovov, kot so Kmetija, Exatlon in Sanjski moški, po spletu pa že krožijo govorice, da bomo v njih gledali tudi nekatere znane Slovence in Slovenke.

V Kmetiji naj bi gledali že znane resničnostne obraze, med njimi Carmen Osovnikar in Ano Pusovnik (Sanjski moški), ki pa v šovu ne bosta sodelovali kot tekmovalki. Kakšna bo njuna vloga v šovu, tako Ana kot Carmen nista želeli komentirati. Na Kmetiojo naj bi odšla še ena nekdanja kandidatka Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, to je Laura Beranič, a Laura pravi, da je v šovih ne bomo videli, ker ji je zunaj preveč lepo, kot je povedala za zurnal24.si.

Carmen Osovnikar Ana Pusovnik | Avtor: instagram instagram

Na uho nam je prišlo, da naj bi se Kmetije udeležila tudi Katarina Benček in njen dolgoletni partner Marko, ki smo ju spremljali v šovu Vražje dame, a nam je Karina zatrdila, da ju na  Kmetiji vsekakor ne bo, o tem, kaj sta snemala te dni, pa za zdaj ostaja še skrivnostna, na Insta gramu je razkrila le, da jo je novi projekt čustveno zelo izčrpal.

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

V javnost pa je prišlo tudi ime tekmovalca, ki naj bi se potil v novi sezoni Exatlona, kot trdi Carmen Osovnikar, naj bi v Exatlonu gledali Jana Klobaso, ki je leta 2019 z bratom zmago slavil v šovu Kmetija. 

Jan Klobasa | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • Ender3 10:01 22.julij 2022.

    Samo znana imena, bolj bednih nimajo za ponudit. Ta neumnosti bi bilo treba zakonsko prepovedat, ker samo poneumljaJo potencialne gledalce.

Sorodne novice