Magazin > VIP
90342 ogledov

Ta znani slovenski par ponovno zbolel. Kaj se dogaja?

Katarina Benček Instagram
Bolezen se je ponovno vrnila.

 | Avtor: Instagram Instagram
Kot je v svoji Instagram zgodbi razkrila spletna vplivnica in resničnostna zvezdnica Katarina Benček, je za njo turbulenten vikend s povišano telesno temperaturo. "Jaz sem mislila, da mi bo glava eksplodirala," je povedala in razkrila, da je najprej zbolel njen partner Marko, bila sta prepričana, da je to posledica težav zaradi zob.

"Nisva niti slutila, da je to kovid spet," je pojasnila, saj sta ga oba že prebolela, ona ga sedaj preboleva že tretjič, njen partner pa ga je prebolel drugič.

"Najhuje je bilo sedaj, v soboto zvečer sem dobila vročino, ta je potem trajala še celo nedeljo, v ponedeljek je končno padla," je za Žurnal24 povedala Benčkova in dodala še, da ji je doma hitri test pokazal, da je pozitivna, v zdravstvenem domu pa je bil negativen. "Razmišljam, da bi šla še na PCR test ali pa na test, s katerim vzamejo bris iz grla, saj imam vneto grlo," je še pojasnila.

Morala bi pričati na sodišču

Kljub temu, da je v tem času polno zasedena z raznimi dogodki, pa je bila primorana ostati doma. "Najhuje mi je, ker nisem šla na sodišče. Morala bi pričati proti proizvajalcu protivlomnih vrat. Naročila in plačala sem dvoje vrat, odštela tri tisoč evrov, vrat pa ni bilo. Ko sem odšla na sedež podjetja, sem ugotovila, da je njihova trgovina izpraznjena," nam je pojasnila, dodala pa tudi, da ni osamljen primer. Ko je o tem spregovorila preko družbenih omrežij, so se ji javili mnogi drugi, oškodovani kupci.

"Upam, da se bo kljub temu, ker nisem mogla na sodišče, rešilo tako kot se mora," je še pojasnila.

Komentarjev 1