Magazin > Horoskop in Numerologija
16495 ogledov

Ti astrološki pari tvorijo najlepša prijateljstva

kavarna, kava, prijateljice, druženje Profimedia
Pandit Jagannath Guruji, zvezdniški astrolog, pravi, da se najlepša prijateljstva stkejo med temi astrološkimi znamenji. Se strinjate?

Oven

Ovni so neodvisni, strelci pa jim ponujajo dovolj osebnega prostora. Skupaj lahko doživijo najlepša potovanja. Njihove dogodivščine prinašajo na tone zgodb, ki lahko navdihnejo tudi številne druge prijatelje.

Bik

Bike pogosto privlači devica. Pogosto le sedita skupaj in cenita, kako dobro znata vse organizirati.

Dvojčka

Dvojčke najbolje obvladajo tehtnice, saj jih znajo spraviti v ravnovesje. Najboljši prijatelji pa lahko postanejo tudi z vodnarji, saj uživajo v inteligentnih pogovorih, ki jih premore vodnar.

Rak

To s čustvi prepojeno znamenje se na zelo zanimiv način ujame s škorpijoni. Razumejo močna čustva drug drugega in se dopolnjujejo v energičnih pogovorih.

Lev

Levi se najbolj razumejo prav s kolegi levi. Saj obožujejo pozornost in se ne obsojajo, kar jim res veliko pomeni. 

Devica

Najboljši prijateljski par za device so kozorogi. Oboji živijo za organiziranost in natančnost, kaj več bi si še lahko želeli? 

Tehtnica

Tehtnice in vodnarji se odlično spajajo. Tako zelo so uglašeni drug z drugim, da je lahko marsikdo ljubosumen. Cenijo drug drugega in to je pravo prijateljstvo. 

Škorpijon

Čeprav ne na prvo žogo, je zelo očitno, zakaj škorpijoni in ribi sklepajo neverjetna prijateljstva. To je prijateljstvo brez obsojanja, zato ribe iz škorpijonov izvlečejo najbolj strastno plat. 

Strelec

Strelci iščejo pustolovščine in prijatelji Levi se jim v tem pogledu odlično prilegajo. Njihovo tovarištvo je tisto, kar mnogi od nas iščejo, a le redko dobijo.

Kozorog

Najbolj se razumejo z biki, oboji bodo vedno poskrbeli, da bodo stvari narejene. 

Vodnar

Vodnarji in dvojčki tvorijo najboljša prijateljstva. Združujeta ju inteligenca in povezanost, ki jo redko najdejo drugje. Vedno najdejo teme za dober pogovor. 

Ribi

Ribi in raki gredo z roko v roki. Oboji so tankočutni in jim je mar za čustva. Drug drugemu so trdna opora in kdo si ne bi želel prijateljstva takšnega kalibra! 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice