Magazin > Horoskop in Numerologija
4339 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 19. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Tokrat je priporočljivo, da dovolite svoji domišljiji prosto pot, ter da se izognete pretiranemu postavljanju meja.

Prepustite se sanjarjenju in pustite dnevu, da vas odpelje po spontani poti, ki bo vključevala optimizem, pozitivne komentarje in veselje. Vse kar je komplicirano boste znali postaviti na stran. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V ljubezni boste začeli razmišljati o nečem, kar ni preveč podobno vašim običajnim željam. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si želite ljubezni.

BIK 
Niste še prepričani vase, kar je še vedno vzrok za napetosti, ki se vrstijo ena za drugo. Luna v strelcu se sicer usmerja v vašo smer, in vam narekuje, da bo kmalu drugače, do takrat ostanite mirni.

DVOJČKA 
Nekaj vas muči in kljub pozitivni vibraciji lune v strelcu močno vznemirja. Nikakor se ne morete strinjati z nekom, ki vidi čisto drugo sliko in težavno bo, če je v vse skupaj vpleten tudi nekdo od domačih. 

RAK
Zaradi pomanjkanja energije dobro premislite, kaj boste prevzeli nase, tako doma kot v poslovnem krogu. Niste pripravljeni na večje korake, saj vas nazaj držijo nejasna čustva.

LEV 
Ker boste želeli čim prej zaključiti z določenimi s poslovnimi zadevami, se že vnaprej pripravite na kaos in manjše konflikte, saj se nič ne bo odvijalo tako kot ste si vi zamislili.

DEVICA
Vzemite si še nekaj časa, preden se soočite, saj si boste s tem izboljšali situacijo na ljubezenskem področju. Motil in oviral vas bo nekdo, ki ima drugačne zamisli in pogled na življenje.

TEHTNICA 
Nekdo od domačih vas zaradi pretiranega entuziazma, ki ga prinaša luna v strelcu ne bo razumel, čeprav vseeno upate, da se bo kaj spremenilo. Rešita vas lahko le spretnost in očarljivost.

ŠKORPIJON 
Nekaj boste sicer končno končali, vsekakor pa preverite vse skupaj glede določenih podrobnosti, saj lahko v kasnejših dneh zaradi površnosti nastanejo zoprni zapleti. 

STRELEC
Čeprav boste imeli zaradi lune v vašem znamenju nekaj divjih idej, jih bo najbolje najprej dobro prespati, preden se jim posvetite. Nikamor se vam ne mudi, zato ne hitite.

KOZOROG
Niste še pripravljeni na večji korak, saj vas kljub luni v strelcu še vedno ovira negotovost. Ne bo vam žal, če si boste vzeli več časa za šport in sprostitev v odlični družbi. 

VODNAR 
Nekoga boste opozorili na slabosti. Ne bodite presenečeni, če bo odziv negativen in morda celo nesramen. To naj bo vaša lekcija, da gledate bolj nase in se ne obremenjujete z drugimi.

RIBI 
Zunanji pritiski vam zasebno ne bodo dali miru, vznemirjali vas bodo na vsakem koraku. Premislite, ali je res vse skupaj vredno vaših skrbi in energije, ki jo vlagate v določeno zadevo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.