Magazin > VIP
8913 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. maja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Z Luninim Mrkom prihajajo nepredvideni dogodki, neverjetna naključja, nervoza, nemir in občutek nemoči.

Skušajte prestaviti pomembna srečanja, projekte in dejavnosti, saj bi se lahko v nasprotnem primeru zapletli v vrtiljak nerešenih zadev. Težko boste nadzirali svoje korake ter dogajanje.(Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub luninemu mrku boste na področju dela in denarja ubirali prave poti ter reševali tisto, kar je nujno potrebno, nekateri ovni pa boste danes zelo zadovoljni tudi v ljubezenskem razmerju. 

BIK
Zmotilo vas bo, da nadzora, ki ste ga bili vajeni nimate več v svojih rokah. Začetek dneva, ki ga spremlja luna v škorpijonu bo obetaven, nato prihaja zmeda, ki ne bo najbolj prijetna.

DVOJČKA
Lunin mrk bo kriv, da boste delovali nejevoljno, intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami, zaupajte ji in reagirajte umirjeno. Zoprni obveznosti se ne boste mogli izogniti. 

RAK 
Brez potrebe vas je že nekaj časa strah, da bi se tisto, kar je za vas pomembno slabo končalo. Pazite, da ne boste prepozni in da se vam na mizi ne nabere preveč dela. 

LEV
Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri. Čeprav vam majhne malenkosti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva, boste s svojo pripravljenostjo z veseljem pomagali drugim. 

DEVICA
Pretekla prizadevanja se zaradi Luninega mrka še ne bodo obrestovala. S težavo boste danes nekaj zaključili in dobili jasno potrditev, da ste zaman čakali na pravi trenutek. 

TEHTNICA 
Začnite s pomembnimi pogovori pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, ki ga prinaša Lunin mrk. Čustva vas bodo na trenutke močno vznemirila. 

ŠKORPIJON
Glede svojih zasebnih zadev boste brez zadržkov iskali pomoč in nasvete. Naj vas ne bo strah vprašati, saj boste z odgovorom veliko močnejši, povečal se bo tudi pogum, potreben za napredek. 

STRELEC
Poslovne zadeve si zaslužijo več pozornosti, ter doslednosti, čeprav vas vse skupaj zaradi Luninega mrka že pošteno utruja. Negotovost, ki jo skrivate za samozavestnim nastopom prihaja na plano.

KOZOROG 
Pričakujte več obveznosti, le tako bo tako manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno in ste prepričani da imate prav.

VODNAR
Zadeva, ki jo načrtujete, se bo zaradi energije Luninega mrka zaključila drugače, kot ste si zaželeli. Vse skupaj bo izpadlo slabše od predvidenega, zato bodite kar se da potrpežljivi.

RIBI
Nekdo bo vplival na vaše pomembne odločitve, kar vas bo pahnilo v kočljiv položaj. Kljub temu pa popazite na denar in preverjajte stroške, saj ste zaradi mrka v nevarnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.