Magazin > Horoskop in Numerologija
966 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 3. maja 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Nihanja razpoloženja so lahko pogosta, še posebej, če boste na nek način pod pritiskom.

Pričakujte kopico drobnih opravkov, nemirno energijo, ter raztresenost, zato boste neprestano begali iz ene skrajnosti v drugo. Pogovori bodo pogosti, vendar bolj površinski, morda vas bo zamikalo tudi opravljanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Postajate vedno bolj muhasti, saj preprosto nočete prepustiti pomembne vloge, ne glede na utrujenost in stres. V ljubezni se počasi podajte naprej, še posebej zvečer, ko boste polni pričakovanj.

BIK
Ne boste najbolj optimistično razpoloženi, čeprav vam je jasno, da se določene težave počasi končujejo. Premislite o tistem koraku, ki bi ga bilo počasi potrebno spremeniti.

DVOJČKA
Z luno v vašem znamenju boste prišli do zaključka, da imate nekaj skupnih točk s tistimi, ki vam lahko pomagajo k boljšemu počutju. Določena oseba upravičeno zahteva, da ji prisluhnete. 

RAK 
Še nekaj časa imate na razpolago do nove spremembe pogojev, zato jih izkoristite v pravi smeri, posebno če ste zapostavili nekaj ključnih poslovnih ciljev ali pa ste vsega že naveličani.

LEV
Izredno samozavestni boste zato se lahko z energijo lune v dvojčkih podate v dobro družbo, ki vas vodi v razigranost. Predlagajte kaj novega, saj lahko svoje zamisli udejanjite brez ovir.

DEVICA
V naročje prihaja priložnosti za tople in srčne odnose. Marsikomu, ki bo šel preko večjih zapletov, bo vaša sočutna narava prinesla več zadovoljstva ter notranje stabilnost.

TEHTNICA 
Preveč ste navezani na določene zadeve in tako pravzaprav izgubljate svoj dragoceni čas tam kjer se vam ne obrestuje. Pazite, če sodelujete s prijateljem, ki razmišlja  drugače. 

ŠKORPIJON
Spoznali boste, da ste še vedno dovolj zagnani, posebno pri ustvarjalnem delu in kreativnih podvigih. Poskusite z luno v znamenju dvojčkov tudi kaj novega, kar vas bo razvedrilo.

STRELEC 
Na poslovnem področju lahko napredujete, toda počasi, korak za korakom in premišljeno, zato se nikar ne zaganjajte v tveganje. Poravnajte stare račune in lažje vam bo.

KOZOROG
Dolgočasna in počasna energija vas bo zmotila. Vi bi želeli čim prej naprej, v prihodnost ne pa da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v preteklost. Prodrite v neznano!

VODNAR 
Imate dovolj dobrih argumentov, zato se boste na poslovnem področju z luno v dvojčkih na enostaven način prebili v ospredje. Pričakujte pozitivne novice, posebno od tistih, ki jih spoštujete.

RIBI
Nekdo, ki ga že nekaj časa budno opazujete, vas bo popolnoma prevzel. Vodila vas bo predvsem prebujena radovednost, ki jo prinaša luna v znamenju dvojčkov in vas drži pokonci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.