Magazin > Horoskop in Numerologija
4575 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 12. junija 2022

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Čeprav boste diplomatski, ne boste želeli popustiti, dokler ne zmagate.

Pripravljeni boste sprejeti vse vrste idej, samo da bi imeli zadnjo besedo. Nekdo od bližnjih bo želel da ga branite in podpirate njegovo stališče, kar pa ne bo najbolj enostavno. Ljubezenske dogodivščine bodo burne, od vas bodo zahtevale soočenja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav je znano, da luna v škorpijonu prebuja ljubosumje, boste skozi dan sproščeni in nasmejani. Imeli boste ogromno pozitivne energije, ki jo boste z veseljem podarili tudi bližnjim.

BIK
Pogum vam bo v veliko pomoč, ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli. Vse boste rešili s pomočjo nasvetov nekoga, ki je izkušen ter do vas popolnoma iskreno naravnan.

DVOJČKA
Kljub luni v škorpijonu, ki običajno prebuja strast bo dan obarvan s harmonijo. Z veseljem se boste povezovali, svetovali ter se približali skritim kotičkom svojega uma.

RAK
Luna v škorpijonu lahko marsikaj postavi na glavo, zato bo potrebno veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile in vas vznemirjale na vsakem koraku.

LEV
Tokrat vas bodo najbolj zanimale prehranjevalne navade, saj se vam je nabralo nekaj odvečnih kilogramov, ki bi lahko znižali raven samozavesti. Še je čas da izboljšate svojo podobo.

DEVICA
Prijetna zamisel nekoga od družinskih članov bo popestrila vaše življenje. Varujte se občutka, da morate vse storiti takoj, saj vas nikakor ne vodi v notranje zadovoljstvo.

TEHTNICA
Kljub temu da je pred vami nedelja, bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. Stkali boste romantične vezi, ki bodo dobro sprejete.

ŠKORPIJON
Izpeljali boste dobre družinske dogovore in uspešno zaključili neko situacijo, v katero bodo vključeni tudi drugi. Borben duh bo tisti, ki vam tokrat zagotavlja prvo mesto.

STRELEC
Poskusili boste razumeti, kaj se je zgodilo glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Morda je prišel čas, da tudi vi počasi obrnete svojo ploščo v drugo smer.

KOZOROG
Družinska situacija vas bo kljub sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu spravljala v dobro voljo in vam dajala dobro energijo. V notranjosti se bodo vrstile ugodne spremembe. 

VODNAR
Zakaj si ne bi naredili nekaj čisto po svoje, namesto da vse čas sprašujete in se slepo ozirate na menja drugih. Spoznali boste, da ste v bistvu sami krojač svoje sreče.

RIBI
Z rešitvijo, ki jo bo predlagal nekdo od domačih se tokrat nikakor ne boste strinjali. Dovolite si biti drugačni in samosvoji, saj se vam bo to dolgoročno zagotovo obrestovalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.