Magazin > VIP
26873 ogledov

Je vplivnežem "odklenkalo"? Ta znana Slovenka si je že našla "pravo" službo

katarina benček joonglaa
Priznala, da je potrebovala nov izziv.

Ena naših najuspešnejših vplivnic, podjetnica in pisateljica Katarina Benček je že večkrat odkrito spregovorila o tem, da ji družbena omrežja ne predstavljajo več tako velikega poslovnega izziva, poleg tega meni, da je vse že videno in posneto. Ravno zaradi tega je začela razmišljati o novih poslovnih priložnostih in se odpravila "s trebuhom za kruhom".

Še vedno se redno oglaša svojim zvestim sledilcem, ki jim je tudi razkrila, da ima prvič v življenju službo, v kateri mora biti v pisarni ob točno določeni uri. A ne v Sloveniji, Katarina si je delo našla v Dohi, v glavnem mestu emirata Katar. Kaj točno bo počela, še ni razkrila, povedala je le, da bo to delo opravljala dva meseca in da se ji v Dohi čez nekaj dni pridruži tudi partner. Za Katarino ni prvič, da se je odpravila na delo v tujino, pred leti je v Ljubljani prav tako zaprla svoj uspešen posel, trgovino z oblekami Urbani obešalnik, in se za dve leti odpravila na Bali. 

Vplivništvo pa seveda še ni zamrlo, številni naši in tuji ustvarjalci digitalnih vsebin od tega še vedno zelo dobro živijo. Nekateri so se z Instagrama sicer preselili na Tik Tok, ki je v zadnjem času zagotovo najbolj popularno družbeno omrežje. Na kako "visoki nogi" živijo naši vplivneže, pa preverite TUKAJ

Komentarjev 7
  • dani05 17:04 02.november 2022.

    Kaksna vplivnica neki. Zenska je bivsa profesionalna spremljevalka gospodov z debelimi denarnicami. Da vam ni nerodno pisat da je vplivnica, pa kaj je z vami??

  • kapibara1 13:51 02.november 2022.

    Zdej se še nekaj vun meče.. Čez čas pa na bode zanimanja/ pofpraševanja po njej, pa bode začela joške, rit in luliko kazat.. Kot vsa babšeta, za katera ni več zanimanja !! - 100% bode tako !

  • vezuv 10:42 02.november 2022.

    ja stara je postala zdaj se pa bo zacelo kako je bila zlorabljena v mladosti .vse za slavo in prazno glavo

Sorodne novice