Magazin > VIP
42132 ogledov

Znani Slovenki že prvi dan skušali uničiti posel: "Tresla sem se"

Katarina Benček Planet TV
Katarini Benček že prvi dan novega posla želeli povzročiti hudo poslovno škodo ...

Naša spletna vplivnica, podjetnica, resničnostna zvezdnica in pisateljica Katarina Benček je ta teden razkrila svojo novo poslovno idejo, linijo personaliziranega nakita. Katarinin novi posel It's personal pa je že prvi dan res postal oseben. Anonimni uporabnik je novinarjem namreč poslal sporočilo, v katerem je razkril, da Katarina enega izmed svojih artiklov, pozlačene biserne uhane, ponuja identične tistim, ki jih na svoji spletni strani za pičle 3,7 evra prodaja eden izmed znanih kitajskih spletnih ponudnikov. Le da Katarinini uhani stanejo 50 evrov, oziroma 25 na znižanju. 

Uhani so na videz res identični, a Katarina pravi, da niso iz omenjene spletne strani, vendar pa svojih dobaviteljev in cen ne bo razkrivala, saj gre za poslovno skrivnost. Povedala je še, da so bile ogrlice iz omenjene linije narejene v sodelovanju z domačima oblikovalkama, nekaj nakita iz spremljevalne linije pa kupuje preko dobaviteljev. 

To ni bilo prvič, da Benčkovi mečejo polena pod noge, pravi, da je navajena že vsega hudega. "To se je dogajalo že v času, ko sem imela agencijo s hostesami Diamantke. V času, ko sem imela prodajalno z oblačili Urbani obešalnik, pa mi je računovodkinja celo 'pokradla' dobavitelje in odprla spletno trgovino za svojo hčerko. Navajena sem že vsega hudega," je za zurnal24.si razkrila vplivnica.

Sicer pa se je njen novi posel odlično prijel, saj je številne kose nakita razprodala že prvi dan, pravi tudi, da kljub začetemu šoku in joku s polno paro ustvarja naprej in že snuje nove poslovne načrte. 

Komentarjev 4
  • suineg7878 11:42 16.februar 2022.

    Ljudje ne razumete. Uhani dejansko stanejo še mnogo manj kot 3,70 EUR, ko pa gredo skozi te nežne influencerske roke pa seveda cena temu primerno zraste. Dober nakup!

  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 17:07 03.februar 2022.

    Dobr so jo pogruntal. Izgovori pa bedni. Ona je prevarant.

  • Jernej65 12:59 03.februar 2022.

    Naše estradnice so znane po tem, da cele dneve zabijejo na Kitajskih kič tržnicah in iščejo kič, ki bi se dal prodati za mastne denarce, kot avtorsko delo. Samo še vgraviraš kakšno malenkost in eto nov proizvod, ki ga po ...prikaži več njihovo potem Kitajci kopirajo od njih. Eto in krog je sklenjen, naše estradnice pa bogatijo na račun naivcev, ki bi še njihovo scalnico kupili.

Sorodne novice