Magazin > VIP
61901 ogledov

Foto: Spalnica znanega slovenskega para v kurilnici!

Super par
1/10
POP TV
Znani pari bodo v Popovem novem šovu sicer živeli v razkošni vili, nekdo pa bo žal spal v kurilnici ...

Spoznali smo že osem parov, ki se bo pred našimi očmi podalo v najbolj zabavno ljubezensko dogodivščino te pomladi – Super par. A poligon ne bo edini izziv, pred katerega bodo postavljeni. Pari bodo namreč skupaj živeli v razkošni vili, ki skriva kar nekaj presenečenj. Delček si oglejte na fotografijah, skozi celotno vilo pa se bomo sprehodili v nedeljo, 2. aprila, v ponedeljek, 3. aprila, pa bomo izvedeli, kateri par bo spal v kateri sobi. 

Le kaj lahko gre narobe, če 16 popolnoma različnih posameznikov skupaj biva 24 ur na dan in se obenem še poteguje za bogato denarno nagrado? To bomo prvič videli že v nedeljo, 2. aprila, ob 20.00 na POP TV, ko bo voditelj Srđan Milovanović pare pospremil v eno najbolj napornih izkušenj njihove skupne poti. "Kar se tiče odnosov v hiši, smo dali čez ves vrtiljak čustev: od vzhičenosti, veselja, adrenalinskih šusov do vohunskih spletk, preračunljivosti in prepirov. V nekem trenutku sem celo po učiteljsko moral "udariti z roko po mizi", da smo naš super vlak spravili nazaj na pravi tir," je zaupal Srđan. 

Za prvo presenečenje bo poskrbela kar vila sama. Vsaka soba namreč je drugačna. Medtem ko so nekatere luksuzne, so druge … nekoliko manj. In čeprav si vsak želi luksuzno sobo z lastno kopalnico in jacuzzijem, jo lahko dobi le en par. In zagotovo si nihče ne želi spati v kurilnici, a nekdo mora. V galeriji si oglejte nekaj prostorov, komu bo dodeljena katera soba, pa bomo videli v ponedeljek, 3. aprila, ob 21.10 na POP TV in en dan prej na VOYO. 

Kdo so Super pari in kdo bo določil katero sobo? 

V edinstveno ljubezensko preizkušnjo se podaja osem zelo različnih parov. Poznavalci družabne kronike ste najbrž takoj prepoznali Katarino Benček in Marka Pavlovića, Indiro Ekić in Matica Kolenca ter Evo Centrih in Luko Radakovića. Žanet Breški in Timotej Cizej sta svojo ljubezen zakuhala med kuharskimi lonci lanskoletne sezone MasterChef Slovenija, tukaj pa je še en nekdanji udeleženec MasterChef Slovenija – igralec in komik Luka Korenčič, ki se je v šov s svojo Ajdo Špacapan podal, ker nujno potrebujeta nov kavč. Mike in Nataša Bergant sta skupaj kar 23 let, ampak njuna navihanost in ljubezen se lahko kosata z mladoporočenci. Enako navihana sta najstarejša udeleženca Melita Biserkova in Silvo Bezjak, ki sebe opisujeta kot dobrodelna hedonista. Laura in Borče Stojanov pa bosta zagotovo navdušila s svojo barvno osebnostjo. 

Kdo bo določil sobe in kdo bo kje spal? Kako se bodo pari med seboj razumeli? Kdo bo našel zaveznika pri kom in kako se bodo njihove jutranje rutine ujemale? Solze, ljubosumje, jeza in tekmovalnost. Kateri par bo najbolj uspešno krmaril med vsemi izzivi?

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 11:35 21.marec 2023.

    Ana, lepo prosim, če mi obrazložiš, kakšne zasluge in zaradi česa, naj bi bili "znani"?!!! Maš jajca?!!!

Sorodne novice