Magazin > VIP
5936 ogledov

Znana Slovenca vstajata ob petih, da sta videti tako!

Mike Bergant Instagram
Pet otrok, lasten posel, izklesano telo, to je njuna skrivnost ...

Natašo in Mika Berganta je širna Slovenija spoznala v šovu Super par, ki ga trenutno predvaja Pop TV.  Podjetnika in športnika, ki imata zdrav način življenja v malem prstu, sta tudi starša petim hčerkam. Njun način življenja je marsikomu v navdih. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Bergant / Fitpreneur (@bergant_mike)

O tem, kako jima z lastnim poslom in petimi otroki uspe opraviti vse dnevne obveznosti, je Mike spregovoril v podkastu Malo drugače. Povedal je, da je danes veliko lažje, saj sta dve hčerki že odrasli in študirata ter delata na Primorskem. V času, ko so bile mlajše, pa sta živela na "avto pilotu" in opravila, kar je bilo potrebno, ne da bi se spraševala, kdo bo kaj naredil. Energijo za vse opravke pa sta našla v času zase, ki sta si ga prav vsak dan privoščita v zgodnjih jutranjih urah. Zakonca vstaneta ob petih zjutraj in si vzameta čas za vadbo in zdrav zajtrk. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Toni 09:32 12.april 2023.

    Res krasno izgledata! Vsi ostali, ki spimo dlje in živimo "normalno" življenje izgledamo boljše in nismo na "pilotu". Ženska zgleda grozno, sploh če pomisliš, da so izbrali ta lepšo sliko. Bolano!

  • LolekinBolek 09:25 12.april 2023.

    Psihopata, sploh ona.

  • kapibara 09:17 12.april 2023.

    Edina dobra stvar, ob tej prodaji megle je ta, da imata PET otrok.. ne pa samo ćefurovićiči+ jugovićiči...

Sorodne novice