Magazin > VIP
48586 ogledov

Super par: Melita se je tri mesece v bolnišnici borila za življenje

melita, silvo, poroka na prvi pogled Voyo
Zdravje je na prvem mestu.

Na POP TV so začeli v nedeljo predvajati šov Super par, v katerem se osem parov bori za denarno nagrado. Med njimi sta tudi Silvo in Melita, ki sta po dveh igrah trenutno zaslužila najmanj denarja in zasedata zadnje mesto.

Za prikupni par se je šov torej začel izredno slabo. Prve igre, med katero so moški na 30 metrih viseli na glavo in držali svoje izvoljenke, medtem ko so odgovarjali na vprašanja, se sploh nista udeležila. "En zaplet sem imela lansko leto, pa ne po svoji krivdi. In imam težave, zaradi katerih me je strah, da bi bila takole raztegnjena. Zdravje je na prvem mestu, res niso heci. Lahko povem, da sem lansko leto komaj preživela," je razložila Melita, za Žurnal24 pa razkrila nekaj podrobnosti. "Ker gre za dogodek zasebne in občutljive narave, o njem ne želim podrobno govoriti. Lahko le povem, da sem imela nekaj mesecev pred snemanjem oddaje rutinski operacijski poseg, pri katerem je prišlo do hujšega zapleta. Posledično sem bila skoraj tri mesece v bolnišnici, kjer sem se borila za življenje in seveda sem potrebovala kar nekaj mesecev za okrevanje, saj sem v tem času mišično močno oslabela. Še vedno sem previdna pri nekaterih fizičnih aktivnostih, ki bi mi lahko povzročile ponovne zdravstvene težave, zato sva tudi odstopila od prvega izziva. Soglasno sva se odločila, da je zdravje na prvem mestu," nam je zaupala.

 

Komentarjev 5
  • dusan72 05:10 06.april 2023.

    Neštetokrat videno. Igranje na čustva in hrana za naivne. Napišite v komentar POP 5 ali ZURNAL24 5 in prispevajte 5€ za zdravljenje bolnih "avtorjev" člankov. P.S. po želji lahko prispevate tudi več (vendar vseeno ne bo pomagalo).

  • Kmodri 20:13 05.april 2023.

    Kakšna naša zvesta? To je zvezda omejencev!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 19:50 05.april 2023.

    Wtf ???